Ángel Murillo 2on (M30) i Carlos Blanes 8è (M40) i Fèlix Herrero 12è  (M30) millors locals. Amb molta presència mallorquina en els pòdiums

Gran diada ciclista, com és habitual cada any, a la prova de bicicleta de muntanya amb un recorregut exigent que combina carretera, camí de terra i roca.
Així ho veu la revista especialitzada Ciclo 21:
"Espectacular diumenge de Bicicleta de muntanya en la cita de la Shimano Super Cup Massi. Una paratge increïble. Un recorregut dur i tècnic, unit a un matí assolellat, va fer que tots els ciclistes haguessin d'exigir-se al màxim durant la carrera. Cala Rajada en el municipi de Capdepera va ser el perfecte amfitrió d'una cita XCO amb tots els al·licients. Una prova UCI C1 i la 5a seu de la Shimano Super Cup Massi 2023. En el traçat s'havia de ser curós amb els molts trams de camins de pujada i baixada, descensos i ascensos de roca i una secció de bosc mediterrani, que ho convertien en un recorregut molt físic"

Molta participació en les diverses categories des de cadet a sub 23 i elit.
Destacar els pòdiums femenins de les mallorquines Lucía Gómez (MMR Factory, 1:19:50) primera en la categoria sub23  i Neus Capellà (IB MTB Team, 1:06:02) com a millor júnior.

En la categoria femenina, la mallorquina Lucía Gómez (MMR Factory Racing), que va guanyar en la passada edició,  enguany tenia al davant a ciclistes com Rocío de l'Alba i Natalia Fischer (BH Coloma Team). Després d'una sortida en la qual les favorites ja van obrir un forat amb la resta de participants, Rocío va agafar un petit avantatge de trenta segons respecte a Gómez. Per darrere, Paula Martín (La Nucia BH Coloma Academy) i Natalia Fischer intentaven reduir les seves diferències, sense èxit. Amb el pas de les voltes, la fatiga va passar factura i la distància entre corredors va creixent. Rocío va arribar a meta celebrant la victòria i aturà el crono en 1.17:57. Gómez va acabar en segona posició i Martín en tercera.

PODI FEMENí

Rocío del Alba (1h19:50.31) 4 voltes
Lucía Gómez
Paula Martín

En els homes, Els elits, sub23 i júnior es preparaven per a una dura prova de BTT. Sortida fulgurant i constants atacs de tots els ciclistes. En la primera volta, el francès Alexandre (Materiel Ves-lo) i Francisco Martínez (Gobik Factory Team), es van escapar. Per derrera, nombrosos corredors intentant lluitar per les posicions d'honor. Però la batalla per la primera posició prometia i el francès va fer un nou canvi de ritme i va aconseguir despenjar al seu perseguidor. Finalment, va tancar la carrera amb un gran triomf, aturant el crono en 1.24:10. Martínez va quedar en segona posició i Gerard Moya (Massi) va aconseguir una gran tercera plaça.

PODI MASCULí
Langlais Alexandre (1h24:10.68) 5 voltes
Francisco Martínez
Gerard Moyà

Locals:
Gran carrera d'Ángel Murillo 2on, amb Fèlix Herrero 12è, a la categoria Màster 30 i a la categoria Màster 40 Carlos Blanes fou 8è, Ruben PEREZ 13è i Manuel TRINIDAD 14è.