Una altra brillant competició del Claudia Troppa celebrada el passat 14 de maig a les instal·lacions esportives de Magaluf.

La categoria sub 14 ha estat la primera en obrir la temporada de les finals insulars. aquesta vegada en la pista d'atletisme de Magaluf.

Karla Mislata va aconseguir l'or en salt de longitud i els relleus, a més va aconseguir el subcampionat en els 80m llisos.

relleus

María Femenias es va coronar en la prova dels 80m tanques i un bronze en salt d'alçada.

Anni Nicolau va ser bronze en els 80m llisos i or en els relleus. A més en els relleus van córrer Noelia Pavon i Sophia Requena.

Margalida Servera va aconseguir el bronze tant en salt d'alçada com en salt de longitud.

Pau Nchchuma va ser l'únic noi classificat en aquest campionat i va competir en la prova dels 80m llisos.

Cal destacar que totes les noies medallistes encara són de primer any d'aquesta categoria.