" Brillen més els somriures que les medalles"

Les i els atletes del club esportiu Claudia Troppa Sport Center van aconseguir 23 pòdiums als Campionats de Mallorca d'atletisme de les categories s.14, s.16 i s.18 celebrats el passat cap de setmana a la pista de Manacor i al CTIB de Palma.

A la categoria s.16 es van aconseguir 8 títols de campions de Mallorca. Sixto Jiménez als 100 llisos; Aitor Bengüechea en triple salt; Inés Lorenzo en 100m tanques, 100m llisos (aconseguint mínima per al Campionat d’Espanya s.16) i en el relleu 4x300m; Paula Lorenzo en triple salt i 4x300m; Cristina Miquel als 1.500m obstacles i el 4x300m; i Maria Servera en salt d'alçada, on va aconseguir a més la mínima per al Campionat Espanya s.16, i l'or als relleus 4x300.

Els subcampions i tercers van ser per a Paula Lorenzo i Maria Servera al 100m tanques, aconseguint així el triplet del club en aquesta prova. Els dos relleus curts de 4 x 100m tant en al·lotes com en al·lots van aconseguir la plata. Víctor Wallrabenstein amb una gran carrera tàctica va aconseguir la 2a plaça als 600m. Els bronzes van ser per a Sixto Jiménez als 300m i per a Saüc Vera tant en altura com en salt de longitud. Miquel Femenias i Pau Gili van competir a la prova de 1.000m on van millorar les seves marques personals i van quedar a les places 7a i 8a.

A la categoria s.18 l'única participant del club, Elisa López, va aconseguir la plata en salt d'alçada i el bronze al triple salt.

Diumenge a la pista del CTIB de Palma va tenir lloc el Campionat de Mallorca de la categoria s.14. Karla Mislata va ser la protagonista aconseguint 2 ors i una plata, es va proclamar campiona de Mallorca de salt de longitud i al relleu 4x60 i la plata als 80m llisos. La resta d’integrants de l’equip de relleus guanyador van ser Noelia Pavón, Sophia Requena i Anna Nicolau. Els dos bronzes van ser per a Margalida Servera en salt de longitud i Anna Nicolau als 80m llisos.

Només ens queda donar l'enhorabona a tots els participants i medallistes, el club està fent passos de gegant i és gràcies a tot l'esforç d'aquests atletes. Gràcies!