Capdepera Premini Mixt – Esporles
Els nostres preminis han pogut jugar un partit aplaçat de feia temps contra Esporles . Des del primer moment ha estat visible la intensitat i les ganes de fer el que s'havia practicat als entrenaments. Molt contents per la gran quantitat de passes realitzats de cara a cèrcol deixant enrere les individualitats, la presència constant per agafar rebots i la intensitat, tant a l'atac com a la defensa. Podem dir orgullosos que hem pogut presenciar el millor partit dels preminis d'aquesta temporada, però ja pensem en el proper partit que precisament és la visita a Esporles. 

Hispania -CB. Capdepera Mini femení In-Off 
Partit jugat contra les companyes del Hispània on es pogué veure la gran evolució feta per les nines durant tots aquests mesos. Començarem el partit amb ganes i actitud, però amb despistades defensives que no ens permetien atacs fàcils. Fet que canvià radicalment a la segona part a estar centrades en defensa, treballant cooperativament i tenint moltes oportunitats de tirar a cistella. Finalment, el partit va acabar amb unes molt bones sensacions per les nines en poder posar en pràctica l'aprés. Donar l'enhorabona a totes elles perquè malgrat ser poques van lluitar de valentes tot el partit! .
 

𝗖𝗕𝗖 𝗝𝘂́𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗣𝗶𝗻𝘁𝘂𝗿𝗮𝘀 𝗥𝗼𝗺𝗲𝗿𝗼 𝟰𝟴 - 𝟭𝟬𝟬 𝗦𝗮 𝗣𝗼𝗯𝗹𝗮 
Derrota a casa davant els actuals líders de la lliga. Un partit amb pocs moments estel·lars per part dels dos equips. Sa Pobla va marcar la diferència des del principi amb una intensitat molt alta a la qual els jugadors de Capdepera no pogueren arribar. Al llarg del partit, les faltes per part dels dos equips augmentaven en agressivitat provocant una seguit de lesions i molèsties en els jugadors.
Partit en què el guanyador ja estava escrit abans d’iniciar-se l’encontre. Ara ens toca preparar-nos de cara a les dues darreres jornades de la temporada per el juvenil masculí. 
 


CBC Cadet Masculí Noah's 100 - 60 Esporles
Victòria magistral del Cadet Masculí en un partit molt bo i intens per part dels locals. Els al·lots van entrar en el partit molt centrats des del principi, treballant junts en equip per tal de realitzar una defensa sorprenent que culminava amb canastres fàcils. Després d’una primera meitat a favor del Capdepera , els jugadors s’han relaxat una mica deixant així que els visitants pogueren rescatar una mica el marcador, no essent aquesta la idea del partit. A l’espera del pròxim partit contra el líder invicte de la competició.
 

Sa Indioteria 39 - 75 CB Capdepera Cadet Femení Noah’s
Partit pràcticament perfecte de les cadets davant les segones classificades de la lliga i que fins avui només havien perdut contra les líders. El partit ha estat dominat d’inici a final per les visitants, que han fet una defensa forta i sense fissures. A més, han sabut atacar les defenses de pressió, en zona i individual que han plantejat les locals gràcies a la feina realitzada durant els entrenaments de les darreres setmanes. Enhorabona pel partit realitzat i a seguir fen feina!



Bàsquet Capdepera Infantil Mixt 53 - Molinar 39
Primera victòria de la temporada de l’equip gabellí que va dominar el partit des del principi plantejant una defensa seria i en bloc. Encert en el tir exterior i molta intensitat al llarg de tot el partit. Una gran passa endavant d’un equip jove que comença a entendre’s i assimilar els conceptes dels partits.
 

Bàsquet Capdepera Mini Masculí Perera & Partner vs Unió Esportiva Llosetina
Partit en què es pogué veure l'evolució d'aquest grup, enfrontant-se als companys de Lloseta, un equip molt superior a tots els equips de la lliga, el qual fa dos mesos va passar per sobre dels gabellins sense quasi deixant-los anotar, però que ara, tot i que encara hi ha molta diferència, es va poder veure com els nostres jugadors varen competir millor, donaren la cara i fins i tot aconseguiren igualar un període. Sempre hem dit que el bàsquet dona segones oportunitats si les saps valorar, i aquest és el cas per a aquests valents nins, que amb el mateix rival han experimentat dues situacions totalment oposades, passant de la impotència i la frustració al coratge i  la diversió. Enhorabona equip!   #aravadeboaravadebàsquet
 

Capdepera Cadet Masculí Noah's 39 - 34 La Salle Palma
Primera meitat del partit davant el primer classificat ja que, degut a les goteres a les instal·lacions esportives, el partit s’ha hagut de suspendre a la meitat del partit. El primer quart del partit va ser pura màgia, destacar el gran joc que han realitzat els jugadors del Capdepera, amb una defensa intensa, i una gran confiança entre tots els membres de l’equip. El primer quart va finalitzar amb un parcial de 32 a 19. Posteriorment, l’equip visitant va pujar la intensitat, amb una defensa que gairebé arribava a la falta. Després d’unes decisions en contra del Capdepera, l’equip se’n va anar del partit. Volem remarcar però aquesta gran primera part, esperant que el dia que es reprengui el partit, els al·lots continuïn amb aquesta mateixa dinàmica.

 


#aravadeboaravadebàsquet

Partits del proper cap de setmana: