Els minis del judo gabellí obtenen una de les millors classificacions en el Campionat de Mallorca Escolar:  3 primers, 3 segons,  2 tercers i 2 cinquens

Les joves promeses del club del Llevant mallorquí van tenir una actuació fenomenal dissabte passat, dia 22 d’abril, en el Campionat de Mallorca escolar.  Sineu va ser la seu del Campionat de Mallorca, reservat a competidors des dels 7 anys fins als 12 anys, tant masculina com femenina.

Amb la participació de la gairebé totalitat dels clubs de Mallorca, es van convocar 150 esportistes que van haver de superar la classificació prèvia per accedir a aquest campionat.

El Reshinkan de Cala Rajada es consolida com un dels clubs més ben classificats amb 3 medalles d'or, 3 de plata, 2 de bronze i 2 cinquens llocs que l’atorguen una plaça molt considerable en la classificació per clubs.

Ara ja comencen els preparatius per a la participació al Campionat de Balears, que serà el 27 de maig a l’illa germana de Formentera.

Van aconseguir medalla d'or: MATEU CANO OTERO, MARIA FUSTER MESTRE i LLUÍS PALOU GINARD.

Medalla de plata: NICOLES PASCUAL JARAMILLO i FABIAN SCHROEDER CISSE.

Medalla de bronze: MÀXIMO VALENTIN GIMÉNEZ, ZEN THEUNISSE BOERBOOM i LIAM GIRALDEZ SCHMIDT.

5a classificació: JOAN FUSTER MESTRE i PERE MELIS BLANQUER.