El passat dissabte 11 de Març es va celebrar la segona edició  de la prova de resistència en mountain bike, Wikiki Cala Agulla. Varen participar uns 200 corredors que havien de fer el nombre màxim de voltes a un circuit pel Coll de Marina en 3h. Va fer un dia calorós per l’època de l’any que ens trobam i això va donar un plus de duresa a sa prova, però la gent va quedar molt contenta de l’organització per part de l’Ajuntament de Capdepera i el A.C. Capdepera amb l’ajuda d’un nombrós grup de voluntaris i de Protecció Civil.

En la categoria masculina el guanyador va ser n’Adrià Barceló completant 8 voltes en 3:00:24; en categoria femenina guanyà na Laura Rios completant 7 voltes en 3:12:44. En aquest enllaç teniu tots els resultats en categoria individual.

Pel que fa als equips, els guanyadors foren els artanencs Pere Ginard i Xisco Nicolau en categoria masculina i n’Aina Sureda i n’Alex Gallardo en categoria d’equips mixtes. Al següent enllaç podeu accedir a tots els resultats d’equips

La participació local fou molt nombrosa, sempre es veien corredors de verd amb l’equipatge del A.C. Capdepera, però cal destacar la notable actuació de n’Angel Murillo que entrà en la posició 7ena completant 8 voltes en un temps de 3:08:19.

En definitiva va ser un èxit de participació, organització i cal destacar que en acabar sa cursa es va fer neta sa muntanya de les cintes de marcatge així com de les possibles deixalles dels corredors, quedant tot com estava abans de la prova. Esperam poder repetir l’any que ve.