Manolo Peña i Toni Pozo en qualitat de toris, Lluis Llull i Sergi Cruz, com a ukes, han participat en la modalitat de Kime no kata, (kata de l'autodefensa) i la Nage no Kata (kata de les projeccions) respectivament. L'execució de les tècniques per part de Manolo i Lluís els atorguen un resultat brillant que els classifiquen per la participació al campionat d'Espanya que se celebrarà a finals d'abril o principis de maig possiblement a la capital d'Espanya.

 
1 or, 1 plata i 2 bronzes per al Reshinkan al Memorial Feliu Portella de Judo escolar 2023

 

6 van ser els judokes del RSK que van prendre part en aquest 4t control classificatori per al campionat de Mallorca, XABIER FERNÁNDEZ, es va fer amb la primera plaça, ADRIÀ SÀNCHEZ aconsegueix la de plata, mentre que ERIC LADO i ALEX NIKOLAEV s'alcen amb la de bronze.

Pollença i el seu club Mallorca Nord Judo van ser els amfitrions per dur a terme el V MEMORIAL FELIU PORTELLA. Aquest va ser el darrer rànquing classificatori per al campionat de Mallorca que es durà a terme el 4 de març, en què els dos guanyadors per categoria seran els classificats per disputar el de Balears.

 Josep Mascaró