Diada escoletes a Artà.

Un altre dissabte de diada amb les escoletes en què els nins i les nines continuen aprenent, jugant i divertint-se. Malgrat la pluja i el dia gris, tots i totes varen participar amb un somriure i amb moltíssima il·lusió. Agraïm la presència dels jugadores i les jugadores i estem molt contents per la seva evolució.



Mini femení In-Off - Artà

Primer partit de la segona volta contra les mateixes rivals que el darrer partit, però amb unes sensacions completament diferents de les passades. Les nines van sortir adormides i amb poca intensitat, i només per moments s'anava recuperant la motivació característica d'aquest equip. Però aquests petits moments no van bastar per girar les sensacions inicials. Malgrat això, vam poder veure petits detalls que evidencien l'evolució feta durant aquests mesos, que no és petita. Partit que demostra que no ens podem relaxar, que hem de continuar treballant per no aturar d'evolucionar i aprendre. A continuar treballant per seguir veient els fruits de la feina feta.



C.B. Porto Cristo - B. Capdepera Mini masculí Parera & Partner

Primer partit de la segona lliga per als nostres minis que visitaren als companys de Porto Cristo. Aquesta lliga es preveu més igualada, amb equips similars al nostre, a on es podrà competir i créixer més progressivament. L'encontre fou igualat en excepció de dos períodes en els quals els nostres s'adormiren i els locals els passaren per sobre. Tot i que els gabellins no feren el millor partit, tant en joc com en aptitud, sí que es veren avanços tant en el joc col·lectiu, aprofitant els espais, jugant oberts i passant-se la pilota, com en l'apartat individual a on a poc a poc es veuen jugadors més verticals i agressius a la cistella. Encara queda un camí molt llarg, però el pas d'aquests jugadors és ferm i constant. Enhorabona a l'equip.



Insular Café3 43 - 62 Sa Cabaneta / Campos 70 - 64  Insular Café3

Comença la segona fase per als nostres sèniors amb dos partits en una mateixa setmana, que no han anat gaire bé. La falta d'entrenaments i la desconnexió per les festes de Nadal s'ha notat en tants d'aspectes (físic, tàctic i en l'encert de cara a cistella), ja que els gabellins que acabaren amb bona sintonia la passada competició han començat aquesta sent molt poc competitius. En el que respecta als nostres, els dos partits foren molt similars, es va veure un equip poc combatiu , amb poca confiança en el tir i poca agressivitat en defensa. Cal dir que es notà una petita millora d'un partit a l'altre i esperam que aquest grup agafi el nivell que mostraren a la passada competició al més aviat possible. Molta confiança amb els nostres sèniors, que amb esforç i aptitud tornaran a ser competitius!



#aravadeboaravadebasquet