El diumenge dia 29 de gener el municipi d'Artà va ser el centre d'atenció de moltes escoles de judo de la nostra comarca, 14 en total i 247 participants. Les edats oscil·laven entre els 3 i els 17 anys

S'inicià el festival amb les paraules de benvinguda per part de l'Alcalde Sr Manolo Galán i lliurant les corresponents distincions als col·legis participants: Col·legi Fra Juníper Serra (Petra); de Manacor els Col-legis Jaume Vidal, Simó Ballester, La Pureza, Moli d’en Xema, i el Renshinkan; de Sa Coma el Punta de n’Amer; de Sant LLorenç el Mestre Guillem Galmes; de Cala Millor na Penyal; S’Alzinar de Capdepera, S’Auba de Cala Rajada i d'Artà, el Poliesportiu Na Caragol i de sa Colonia de Sant Pere, el Rosa dels Vents.


Deu tatamis habilitats per a la modalitat exhibició de randori, 183 nens i nenes de 3 a 14 anys, dos monitors per grup, les tècniques dels més petits van fer que el públic gaudís de veure el judo dels seus fills/as, sobre tots els que participaven per primera vegada en un festival d'aquestes característiques.
A la segona part, la competició, 4 van ser els tatamis que van entrar en funcionament intercanviant amb la demostració, els 64 atletes van realitzar un judo molt veloç en la qual s'albiren futures promeses del nostre judo Balear. Totes les actuacions dels xavals van ser molt aplaudits per als allà presents.

L'organització del Renshinkan va conduir el festival d'una manera impecable fent d'aquest un dels tornejos de més ressonància que es coneixen en el nostre territori Balear.