CB Son Servera 58 – 08  CB Capdepera Infantil Mixt
Gran primera part en què l’equip de Capdepera va saber plantejar una bona defensa treballada aquesta mateixa setmana, això va permetre que el conjunt gabellí pogués competir el partit fins al descans. Al iniciar-se el tercer període i amb alguns desencerts a l’apartat ofensiu, el conjunt local va aprofitar per agafar avantatge en el marcador. Contents amb el rendiment de l’equip de Capdepera, ja que es comencen a veure resultats, gràcies al treball i l’esforç d’un equip jove i amb poca experiència en competició, que poc a poc gaudirà i competirà els partits de principi a fi.









Cadet Masculí Noah's 45 - 68 Santanyí
Darrer partit de la primera lliga marcat per la manca de concentració a l’inici de l’encontre. La primera part va estar controlada per l’equip visitant que debutava amb una nova defensa zonal, que l’equip local va tenir moltes dificultats per rompre. Després del descans, amb la mentalitat de joc que es va treballant durant la temporada, els cadets de Capdepera sortiren a menjar-se el rival, encara que per molt que es treballava en defensa i atac el poc que donàvem als exteriors del Santanyí ho aprofitaven al màxim. Molt bona segona meitat, és una pena que el resultat no reflecteixi la gran feina que va fer l’equip. Partit per aprendre de les errades i treballar les nostres debilitats.




CB Capdepera Cadet Femení Noah’s 57 - 46 Santanyí
Darrer partit abans de Nadal de les cadets que finalitza l’any amb una molt merescuda victòria. El partit ha començat amb un primer quart de joc atascat pels dos equips, però les locals s’han refet ràpidament i han fet un segon quart on han marcat la diferencia. A partir del descans les visitants han plantejat una defensa en zona que les gabellines no han sabut rompre en joc estàtic, però han mantingut el marcador pujant la intensitat defensiva i jugant al contraatac. Enhorabona als dos equips pel partit que han disputat.





Son Servera – CB Capdepera Mini Masculí Perera & Partner
Últim partit de l'any per als nostres minis que no tornaran a competir fins al 14 de gener. L'encontre, tot i que es va començar molt bé, fou molt desigual. El Son Servera demostrà perquè és l'equip més fort de la categoria i intimidà als nostres jugadors amb el seu físic. Els nostres no feren el millor partit, acostumats a ser un equip lluitador, que no es deixa desmotivar pel marcador ni pel rival, aquesta vegada els ànims sí que varen decaure i es notà a la segona meitat del matx. Després d'encontres com els de Pollença o Sa Pobla on es va veure una gran millora, aquest darrer fou una passa cap enrere que segur que servirà per aprendre i agafar empenta, ja que un mal partit el te tothom, però ningú els hi podran negar la seva notable evolució en tan sols tres mesos.




Porto Cristo 25 – 55 CB. Capdepera Sènior Café3
Últim partit de la primera lliga per als nostres sèniors, que aconseguiren una còmoda victòria per assegurar el tercer lloc a la classificació. L'encontre no va tenir molta història, l'equip sabia que havia de sortir marcant la diferencia des de l'inici i així ho feren. L'encert en el tir, el joc ordenat i sistemàtic i una bona defensa a l'home foren les claus per obtenir la victòria. Així el Capdepera acaba al tercer lloc havent competit tots els partits i amb la sensació que si l'equip hagués estat complet des de l'inici de la lliga es podrien haver guanyat encontres que es perderen per la mínima. Ara toca continuar treballant per començar forts a la propera lliga a on estam segurs que els nostres sèniors faran un bon paper.



Capdepera Mini Femení IN-OFF  - Son Servera
Tornem a jugar amb un dels equips més difícils de la lliga per a les nostres jugadores. Començà amb una gran agressivitat en atac per part de l'equip contrari,  les nostres nines van aplicar tot el que han après per poder aturar-les i arribar a fer més d'un contraatac. A la segona meitat demostraren que no se rendeixen tan fàcilment, i les nostres nines van lluitar tant en atac com a la defensa i amb una gran comunicació i esforç. Estam molt contents de com ha començat la temporada. Enhorabona nines!
 

#aravadeboaravadebàsquet

Horaris dels partits jornada del 17 de desembre: