Onze partits, deu victòries de l'Escolar, aquest cap de setmana

1ª Regional
Alqueria 0 – Escolar 2 (Jaume Moll)
    Tres punts més per al caseller i un partit molt seriós de l'Escolar davant un equip que duia moltes jornades sense perdre. A la primera part, l'Escolar va ser per mi molt superior, tocant la pilota a estones quasi de memòria i sense cap tipus de complicació; fins i tot ens  vàrem atrevir a tirar a porta més cops que en tota la lliga (ja era hora). A la treta d'una falta ens van xiular el primer penal a favor i en Jaume ho va resoldre amb molta tranquil·litat. A la represa, l'Alqueria va sortir per totes, però l'Escolar si te una línia  molt ben coberta és la defensiva. En Tòfol és un KRAC. Tota la segona part va ser un constant pitjar per l'Alqueria que l'Escolar va respondre amb contraatacs fins que va arribar el segon penal xiulat a favor, després d'una clara falta del porter a Miquel Ferrer, que també va tirar en Jaume. Enhorabona a tots.

3ª Regional
Escolar 3 Sa Coma (Andratx) 0
  Primera victòria de la Tercera. Segur que a partir d'ara això comença a rutllar. Endavant.

Juvenils
Escolar 3 – Campos 2
  Aquests partits són els que fan que el futbol valgui la pena de veure. Gran remuntada dels juvenils davant un Campos que anava guanyant;  els verds hi posaren el que hi havien de posar i foren capaços de remuntar un 0-2 de la primera part. La segona part va ser d'aquelles d'infart, amb un ambient a les grades i al camp una mica calent. Segons la meva opinió, la situació que va crear l'entrenador contrari, amb una actitud que no va ser d'allò més esportiva i per això va ser expulsat juntament amb el delegat. En definitiva, un partit molt bo per a tots els que hi varen prendre part. Això serveix perquè els grossos no ens mirin com a ninots de fira o com a PALLASSOS, que diuen ells. Enhorabona i molts d'anys.