𝗦𝗼𝗻 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗲𝗿𝗮 – 𝗠𝗶𝗻𝗶 𝗙𝗲𝗺𝗲𝗻𝗶́ 𝗜𝗻-𝗢𝗳𝗳

El partit jugat per l'equip femení més petit del club, el passat dimecres contra les companyes del Son Servera va estar marcat dues parts ben diferenciades. S'inicià amb uns primers quarts on dominà principalment la desconcentració, però les nines van saber-li donar una volta de 180 graus fent que el partit acabés amb unes bones sensacions. Després del descans l'equip sortí decidit a mostrar tot el que són capaces, posant ganes, il·lusió i estant motivades per aprofitar cada situació per gaudir i aprendre. Enhorabona, nines pel canvi d'actitud fet, a continuar fent feina!



𝗦𝗼𝗻 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗲𝗿𝗮 𝟳𝟲 - 𝟳𝟳 𝗕. 𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗖𝗮𝗳𝗲́𝟯 𝗦𝗲̀𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗠𝗮𝘀𝗰𝘂𝗹𝗶́

Partit d'infart el que es va viure a Son Servera, on els nostres sèniors s'emportaren la victòria a l'últim segon. L'encontre va tenir de tot, emoció, bones accions per part dels dos equips, màxima igualtat, dues pròrrogues i una jugada final de només 3 segons, és a dir, un partit d'aquests que agrada veure. L'encontre va estar marcat per la igualtat i fou una seqüència de "teves i meves". Que el Son Severa guanyava al rebot i al tir de mitja distància, el Capdepera ho contrarestava imposant el seu ritme de joc i cistelles treballades. Finalment, després de dues pròrrogues i amb el Son Servera guanyant d'un punt, es plantejà una jugada sobre la pissarra amb només 3 segons de partit, que com ja sabem, sortí bé pel nostre equip. Res més a dir, enhorabona als dos equips pel partit realitzat, per l'empenta que mostraren i per no abaixar mai els braços.


𝗕𝗮̀𝘀𝗾𝘂𝗲𝘁 𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗣𝗲𝗿𝗲𝗿𝗮 & 𝗣𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿  𝗠𝗶𝗻𝗶 𝗠𝗮𝘀𝗰𝘂𝗹𝗶́ 𝘃𝘀 𝗦𝗼𝗻 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗲𝗿𝗮

El Capdepera s'enfrontà als companys de Son Servera, un equip (una altra vegada) amb més experiència i amb més rodatge als partits. L'encontre començà amb els nostres jugadors un poc adormits i se'ls va haver de cridar l'atenció per tal que intentessin aplicar els conceptes treballats als entrenaments (sobretot en defensa). Tot i que es notava la diferència de nivell, cal dir que els nostres minis feren un gran esforç i en certs moments aconseguiren aplicar al joc les coses que l'entrenador els demanava i això no és gens fàcil quan tens un rival enfront que et posa les coses molt difícils. Enhorabona als dos equips per la feina feta i molts ànims als nostres nins, que gràcies a les seves ganes i al seu esforç estan tenint un creixement molt ràpid. #aravadeboaravadebàsquet



𝗕𝗮̀𝘀𝗾𝘂𝗲𝘁 𝗕𝗶𝗻𝗶𝘀𝘀𝗮𝗹𝗲𝗺 𝟱𝟭 - 𝟰𝟭 𝗖𝗕𝗖 𝗣𝗶𝗻𝘁𝘂𝗿𝗮𝘀 𝗥𝗼𝗺𝗲𝗿𝗼 𝗝𝘂́𝗻𝗶𝗼𝗿 𝗠𝗮𝘀𝗰𝘂𝗹𝗶́

Primer partit de tornada d’aquesta primera lliga que va finalitzar en derrota davant la nostra única victòria de la competició. Un partit molt marcat per la manca de jugadors i el poc encert per part dels jugadors de l’equip juvenil. Encara que s’han vist petits flaixos d’allò que s’intenta treballar no han estat suficients davant un equip de la mateixa qualitat. Esperem que en els pròxims partits el joc evolucioni fins arribar a allò que sabem que els nostres jugadors poden arribar a fer.





 #aravadeboaravadebàsquet


Partits de la propera jornada (11 al 16 de novembre):