Son Servera 76 - 44 CB. Capdepera Cadet Masculí
Derrota davant l'etern rival en el primer partit com a visitant. Es van percebre les mateixes sensacions que en el partit anterior, en què l'alçada del rival va fer molt mal en atac i defensa a l'equip de Capdepera. La nostra velocitat i moviment de pilota no va ser efectiva davant aquest equip gran i estàtic. L'equip necessita aprendre d'aquest encontre i millorar els seus punts dèbils.




Bàsquet Capdepera Infantil 14 - Bàsquet Artà 65
Primer partit de la temporada del conjunt gabellí i primer partit per a alguns dels nostres jugadors, que comencen enguany a jugar a bàsquet. Estrenant-se contra un equip, el d’Artà, que ja juga plegat des de fa algunes temporades, i que té més experiència de joc i de partits que els nostres jugadors. Tot i això, els nostres varen sabre aplicar alguns dels conceptes treballats i començaren a entendre com plantejar un partit de bàsquet.





Alcúdia 61-36 CBC Júnior Pinturas Romero
El juvenil juga el seu primer encontre com a visitant que acaba amb una derrota. El partit va començar amb una sequera de cistelles degut a la forta defensa del contrincant. Després d'un primer quart per oblidar, el partit va anar millorant, gràcies a un augment del contacte en defensa per part del Capdepera. Però tot i així, les canastres fàcils que es van concedir, i el poc encert tirant a cistella, van fer que el partit el guanyassin els locals.






Manacor 59 - 55 CB Capdepera Noah’s Cadet Femení
Segon partit d’infart de les nostres cadets femenines a Manacor. El partir va començar un poc malament per les locals, que veiem com el Manacor agafava avantatge en el marcador. Aquesta situació se va girar a partir del tercer temps, arribant amb empat a falta de 45 segons del final del partit, gràcies a una molt bona feina defensiva, amb presió a les rivals però sense faltes. Finalment la victoria no va arribar, però les gabellines varen demostrar que tot i ser 8 contra 12 sempre faran valer el que ja és el seu himne personal  “Capdepera nunca se rinde”.



#aravadeboaravadebàsquet