De la mà de Total Dance Mallorca


Total Dance Mallorca ha inaugurat la temporada per la porta gran, impartint un Workshop de hip-hop de la mà de Luca Rozzoni.

Luca ha donat classes a nivell nacional, ha estat coreògraf del grup de competició The Worthy guanyant diversos premis i per dos anys consecutius guanyador solista a la competició Urban Display.

Durant la classe magistral d'hora i mitja de durada es va realitzar un entrenament corporal i musical utilitzant el hip-hop com a fil principal i que va concloure amb una coreografia.

Van participar grups de totes les edats. Des de nens de 8 anys fins a algunes mares que es varen animar a gaudir d'aquesta experiència.

Malgrat les dificultats del moment (mascareta, distància de seguretat ...), els assistents han quedat molt satisfets i van demanar a Luca un altre taller amb la possibilitat d'ampliar l'aforament, ja que vàrem haver de restringir-lo pels protocols COVID. És per això, que des de Total Dance Mallorca demanem disculpes a aquells que no van poder assistir per les restriccions i desitjant que arribi una propera classe per poder participar.

Des de Total Dance Mallorca estem treballant ja amb la propera formació, serà el proper dissabte dia 16 d'octubre de la mà de Marcos Martínez. Ens hem unit juntament amb el Capricho Club per portar-vos aquesta experiència que no us decebrà.

També avançar-vos que hem contactat amb Héctor Muñoz per a final del mes d’octubre i estem a l'espera de confirmació.

Segueix-nos a totes les nostres xarxes socials per no perdre't res: @totaldancemallorca