"más de lo mismo"molta de lluita al centre del camp i poca cosa més
Image

1ª Regional
Escolar  0 – Son Ferrer 0

Tofol, Javi, Kaiser, Martí, Rafa (Aitor), Álvaro, Jaume Moll, Bernat (Joan Garau), Rocha (Marc Piris) Miquel Ferrer (Joan Ribot), Edu.
   Una primera part a on defensivament l'Escolar va tenir molts de dubtes i no sabia per on agafar les envestides d'un Son Ferrer, que per a mi amb el que duem de lliga, és el millor equip que he vist, fins i tot es va canviar de tres a quatre els jugadors de la línia de defensa i en quant a l'atac seguim sense fer molta de por. A la segona part els primers 20 minuts foren de l'Escolar fins que es va expulsar un jugador del Son Ferrer i fou llavors quan l'equip contrari es va créixer i fins i tot ens va fer patir una mica. En definitiva, "mas de lo mismo" molta de lluita al centre del camp i poca cosa més.


Image

Juvenils
Arenal 1 – Escolar 1
   Segueix la ratxa de puntuar i així ho fan, a poc a poc però puntuant que és el que interessa. Quan aquest equip estigui ben assentat ens donarà moltes d'alegries. M'agraden els Juvenils.


Cadets
Escolar 2 – Sant Marçal 3
  N'estic d'acord que es perdin partits, però regalar 3 punts no em sembla bé. No s'entén que un equip que no et crea cap ocasió de gol et faci tres gols i tu fent 17 ocasions tan sols siguis capaç de fer-ne dos.


Image

Infantils A
Escolar 5 – La Unió 0
   En Pep Fuster és capaç de fer caminar una bicicleta amb una roda. Els infantils tornen a demostrar que fins i tot amb baixes importants com per exemple Miquel Martí son capaços de guanyar partits i així ho feren diumenge. Molt bé nins.


Infantils B

Escolar 4 – Son Roca 6
Tan sols vaig veure mitja part i sempre es va anar a remolc al marcador.


Image
 " Torres - Miguelito - Pto Cristo"???????



Manuel Muntaner
Pilotes Fora