El Joventut mariana de Sóller s'imposa 75 a 72, al Santa Eulària d'Eivissa, en el primer Trofeu  Capdepera de bàsquet femení

Image

   Diumenge, dia 28 de  setembre, el pavelló des Figueral va ser una veritable festa. A més de la presentació del equip de bàsquet infatil femení, se va celebrar un partit de gran emoció entre la Joventut Mariana de Sóller i el Santa Eulària d’Eivissa.

Image

Image

   Aquest partit amistós, I trofeu Capdepera de bàsquet femení,  congregà un numerós públic i ha  tingut un ample ressó dels mitjans de comunicació. Així poguerem gaudir d’unes grades plenes de públic, un desplegament de les televisions IB3 i TV de Mallorca, i la retrasmissió en directe del partit. Ja deim tota una festa en el polisportiu es Figueral.

Image

I els equips femenins no defraudaren els aficionats. Un vibrant partit en el qual  la Joventut Mariana de Sóller s’imposà per 75 a 72 al SantaEulària d’Eivissa. Les dues primeres parts dominà l’equip eivissenc, però en la tercera part, amb un sorprenent parcial de  (29-6) remuntant una desavantatge de 14 punts. Les solleriques se varen posar al davant i, malgrat els esforços del Sant Eulària per dur l’iniciativa del partit, s’imposaren amb un resultat molt ajustat.

Image

El públic va gaudir d’un interessant partit i d’un bàsquet d’alt nivell.

Image