Com a regatista del Reial Club Nàutic de Palma i formant equip amb Leopoldo Pérez-Fontán.

 

S'han proclamat subcampions d'Espanya Sub 17 (tercers Sub 19) en el Campionat d'Espanya de la classe 29er disputat sota organització de Reial Club Nàutic de València des del passat divendres dia 2 d’octubre. Els esportistes mallorquins s'han classificat en el setè lloc de la general absoluta.

La prova, que ha reunit 19 tripulacions de les comunitats de València, Cantàbria, Catalunya, Balears i Canàries, ha constat de vuit regates. La primera jornada es va haver de suspendre per excés de vent i les dues restants s'han desenvolupat en condicions molt dures, amb ràfegues de vent de més de 25 nusos.






Les noves campiones absolutes d'Espanya són les representants de Reial Club Nàutic de Gran Canària Paula Laiseca i Elena Barri, que han fet valer la seva major experiència a la classe.

Hugo Ramón, vocal de vela lleugera de l'RCN Palma, ha qualificat el resultat de Pérez-Fontán i Henke de «molt meritori», atès que l'equip de regates de 29er es va formar el passat mes de juny i la de València ha estat la seva primera regata oficial.





El 29er és un skiff amb ales i gennaker dissenyat el 1997 per Julian Bethwaite. El RCNP ha decidit apostar per aquesta embarcació, considerada la germana petita de l'olímpic 49er, per substituir el tradicional 420.

Recordam na Melania quan fa cinc anys, el 2015, guanyà la II Copa Club Nàutic de Cala Rajada- First Sun Mallorca Hotels a la categoria OPTIMIST SUB 11.

Enhorabona!