Escolar 2 - At. Baleares sin fronteras 2


Ja havíem anunciat que el rival d’aquesta jornada era prou complicat i així ha sigut. S’ha pogut veure una primera part molt igualada on l’equip de ciutat ha plantat cara jugant a futbol. A la primera part l’Escolar ha gaudit fins a set ocasions clares de gol però sols n’ha pogut convertir una d’elles(minut 11). El Baleares la primera vegada que ha xutat entre els tres pals de la porteria gabellina ha sigut amb un tir ras i molt llunyà que en López, malgrat estirar-se no hi ha arribat(minut 26). Les jugades amb perill de l’Escolar s’han cuinat, com és habitual, per la banda dreta dels verds on en Miki ha estat un mal de cap per l’equip visitant. Els visitants han guanyat el centre del camp a l’Escolar cosa que ha fet que la defensa local anàs a escarada eixugant contínuament els balons que arribaven amb perill a la nostra línea defensiva. La davantera rival ha demostrat el perquè és la davantera més golejadora de la categoria.

La segona part es presentava prou complicada però les instruccions del míster han fet que el verds sortissin decidits a emportar-se el partit. Però ha sigut, al minut 57,en un contraatac de l’equip rival on han aconseguit posar-se per davant al marcador. A partir del gol visitant podem dir que s’ha acabat el partit, doncs els rivals ajudats en tot moment per la tripleta arbitral s’han dedicat a fer faltes i a perdre el temps d’una manera molt exagerada. L’Escolar no s’ha acoquinat en cap moment i ha seguit intentant amb força lluita i amb més coratge que capet igualar el marcador. El joc, així com anava passant el temps, s’ha tornat més embarbollat, brut i amb un rival que només s’ha dedicat a perdre el temps. En una jugada d’atac molt embolicada dins l’àrea rival, quan faltaven 15 munuts per acabar el partit, l’Escolar ha aconseguit empatar el partit i ha estat a punt de fregar l’èpica. Però la veterania del rival s’ha imposat cada vegada a les envestides locals.

Empat amb regust amarg vist el que s’ha vist dintre del camp. L’Escolar s’ha merescut per les ganes demostrades guanyar els tres punt en joc. Hem de seguir així i els resultats favorables tornaran arribar.

Gols: Toni M. Fajardo i Jaume Torres

Excés de targetes: 5 per l’Escolar 7 per el Baleares.

Atenció, de cronificar-se la polèmica de la directiva contra l’ajuntament no es torbarà en afectar a l’equip.




Resultats del cap de setmana:
 
REGIONAL 2-BALEARES SIN FRONTERAS 2
SON SARDINA B 1-JUVENIL 6
CADET 5-UE SANTA MARIA 0
ARTA AT 5-INFANTIL F7 6
ALEVÍ A 2-LA UNION A 10
ESPANYA 10-ALEVÍ B 4
BENJAMÍ A 0-LA SALLE AT 7
BINISSALEM AT 1-BENJAMÍ B 3
ES PLA A 9-PREBENJAMÍ 0