Image

L'Illes Balears-Ballooning de Capdepera,
conduït per Jordi Aracil i Javi Macarro,
obté la medalla de bronze en la Copa del Rei de Globus.

  No són a Pequin, però també s’han duit una medalla de la Copa del Rei, de globus.


   La dupla formada per Jordi Aracil i Javi Macarro volan amb el globus d’Illes Balears Ballooning, colaborador habitual a les festes del poble, han participat a la copa del rei de globus a la Rioja, concretament  a la població d’Haro.

Image

  L’esdevenimet va ser el darrer cap de setmana del 14 al 17 d’agost.

  Participaven equips de tota Espanya i tambe alemans, belgues, francesos, anglesos i portugesos, en total 24.

  El temps ha sigut variable i bastant fresquet.

Image

   El primer dia no van estar massa fins i van acabar els 12 de la classificació, no pintaba molt bé, però no es van rendir.

   El divendres va anar molt millor en el vol de s’hora baixa i van pujar a la 4ª possició.

   El dissabte estava molt emocionat perquè el temps pareixia que empitjorava i tots pensàvem que no es volaria més. Aixi tot els equips s’ho jugaven tot.


   L'Illes Balears Ballooning va tenir un dia molt bó i es colocava en primera posició, però un error en distàncies mínimes els va penalitzar i caiguèrem a la quarta plaça.

   Va ploure al vespre i tota la nit del dissabte però, per sort per l’equip gabelli, el diumenge a l’auba tot havia passat i l’estiu arribava a la Rioja donant una darrera oportunitat a en Jordi i en Javi.

   La medalla no se podia escapar!

Image


    A la darrera prova van complir i la seva remuntada va ser recompensada amb la medalla de bronze. El pilot local Ivan Ayala guanya i el madrileny Javier Tarno va fer 2on.


CLASIFICACIÓ FINAL:

   1r IVAN AYALA        7.505 punts

   2n JAVIER TARNO    7.395 punts

   3r JORDI ARACIL     7.008 punts


   Paral·lelament es competia pel trofeu internacional “Crianza” ,que se va adjudicar l’alemany Uwe Schneider, per davant a la clasificació del tres espanyols. Aquest pilot esta considerat el millor pilot del món.

   El proper viatge d’aquest equip de Capdepera será al campionat del món a Austria, el mes de Septembre, representant a Espanya amb l’èlit de la aerostació.

Image


Més notícies a
www.ibballooning.net