El campus de judo arriba a la desena edició


 

 La gran diversitat d'activitats és la tònica d'aquest campus. Judo, excursions, platja, piscina, classe de japonès i una llarga llista. Però sens dubte el més emocionant del  Campus va ser el festival de la fi de curs, aquest es va dur a terme al carrer just davant de l'entrada de l'Hotel concentració.

Tots els pares i acompanyants van estar presents i també els clients no es van perdre l'ocasió, aplaudint les demostracions dels petitons i les projeccions dels competidors. El Dojo Sabater de Palma, també va estar present sota la direcció del seu professor Biel.

Finalitzada la demostració es va fer el lliurament de les corresponents distincions a tots els participants. L’encarregada del lliurament  va ser la nova regidora d'esports de l'Ajuntament de Capdepera, Marga Rico, conjuntament amb la sotsdirectora de l'Hotel, Lida.

 Una vegada més els esportistes d'aquest emblemàtic club van gaudir dels tres dies de durada del Campus. Moltes són les activitats programades que aquesta escola dedica als seus alumnes. L'estage,promocionat per la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera, va tenir una inscripció de 85 esportistes vinguts de tota la comarca que van participar en les 4 jornades hagudes per a l'ocasió: Divendres tarda, dissabte matí i tarda i diumenge matí.

Finalitza la festa en què nens i pares allà presents van poder degustar un tros de pastís a càrrec del judoka Pep Lluís, director del Forn ca’n Paco de sa Pobla.