Antònia Amer i Heike Deda renoven en el títol de campiones d'Espanya en la categoria de dobles +50




La tennista gabellina Antònia Amer Fons i la manacorina Heike Deda Kolata, han tornat a disputar el Campionat d’Espanya que s’ha celebrat la setmana del 3 al 8 de juny a La Manga, Múrcia.

Les dues tennistes han tornat a demostrar que s’entenen molt bé, aconseguint passar totes les fases sense perdre ni un sol set i, dominant la final amb un contundent 6:3/6:4 contra les jugadores del Real Club de Barcelona: Marta Pérez i Rosa de Togores. Renoven així, el títol de Campiones d’Espanya en la Categoria de dobles +50 que ja obtingueren l’any passat a Sa Font de sa Cala.

Durant la mateixa setmana, també han disputat el Campionat d’Espanya Individual: la local en la Categoria +50, i la manacorina en la Categoria +60; deixant el llistó ben alt, tot i que cap de les dues hagi aconseguit passar de les semifinals.

Ara toca preparar-se i seguir entrenant de valent per disputar el Mundial en la Categoria de dobles +50, que té previst celebrar-se el pròxim mes d’Agost a Portugal.  

 


Enguany, les dues tennistes, han jugat amb la mateixa equipació de roba subvencionada per SOFT LINE, a qui volen agrair tota l’ajuda i suport.

Enhorabona i endavant, CAMPIONES!