Pòrtol 2 - Escolar 3


Victòria justa i curta al darrer partit. Ja s’acabat la temporada. Pensam que molts ja desitjaven que aquesta temporada finalitzàs. S’ha fet tot el que s’ha pogut però les circumstancies, cada setmana més adverses, han impedit aconseguir l’objectiu que tots: directiva, cos tècnic i jugadors desitjàvem a l’inici de la temporada. No ha pogut ser. L’any que ve es tornarà intentar i tant de bo que s’aconseguesqui.

En quant al partit d’avui dir que als 30 segons de partit l’Escolar ja perdia 1 a 0. Als tres minuts, en una bona jugada, els gabellins han empatat el partit. L’Escolar ha dominat en tot moment el centre del camp. Fruit d’aquest domini han arribat les ocasions que sols els pals, en dues ocasions, han evitat que l’Escolar s’adelentàs en el marcador.

A la segona part l’Escolar ha seguit amb el bon joc i portant la iniciativa i, malgrat adelantar-se el Pòrtol en el marcador, les ocasions blanc-i-verdes donaven a entendre que el marcador no estaria gaire a moure-se. Ha estat en Barbas que en dues faltes a prop de l'àrea ha aconseguit posar el partit en franca avantatge per a l’Escolar que ha acabat guanyant el partit. La incorporació dels juvenils ha donat bon resultat a aquest final de lliga. Avui també han aportat les seves ganes i el seu saber. Esperam que la seva evolució segueixi en positiu i, si fa falta, tornin ajudar el primer equip. Fins a la propera temporada si així convé.






S'ha acabat la lliga en el ben mig de la classificació. En el lloc 10, encapçalant el grup del 10 al 15 i a 8 punts del novè. Sobretot a 30 punts de l'ascens que marca el Vilafranca, tercer classificat. 64 gols a favor i 69 en contra.
No ha estat una lliga regular. Massa incidents. Sembla que ha ha consens en que es va perdre el rumb en el partit contra el Vilafranca. Fou la jornada 12, dia 21 de novembre. Des de llavors l'equip no ha estat centrat. Sols s'ha competit bé un terç de la lliga. Recordem que al Calvià, segon classificat, se'l guanyà a Es Figueral 5-3. Però igualment s'ha perdut contra els darrers classificats. A la lliga es premia la regularitat. I l'Escolar no ha estat gens regular aquesta temporada. Esperem que a la tercera sia la bona i, disputar contra l'Artà, brillant guanyador de la tercera regional, grans partits de rivalitat.

Convé analitzar la temporada amb tranquilitat per avançar, superar les errades i afrontar amb garanties la propera temporada.