La setmana passada va tenir lloc el Campionat de Mallorca sub.16 i sub.18 en el qual,  el club aconseguí 3 medalles: dues plates. La primera va ser per Marti Cerdà, en salt d'alçada, que va tornar a sorprendre amb els seus grans salts ( ja que ell no mesura més d'1 , 50 cm) i va sobrepassar la perxa a 1,54. Un atleta amb molta gana de competir. La segona plata va ser per Lucia Herraez en els 3.000 m sub.18. amb bon debut en aquesta disciplina.

La sorpresa va venir de la mà de  Joan Pons, ja que debutava en la disciplina dels 100m tanques i, malgrat les moltes dificultats tècniques per l'alçada de la tanca (0,91cm), les va solucionar molt bé.

També debutava en les tanques na Laura Nebot, que aconseguí una meritòria 5a plaça.

Sergi Vell en un mal dia, es va haver de conformar amb un 4t lloc en pes. A més van competir Miquel Alzina, Francesc Llorenç, Joan Mesquida, Salvador Brunet i el relleu masculí 4x 100m sub.16.



Un altre esdeveniment que va tenir lloc va ser el meeting nacional de Toni Bonet a Eivissa. Aquesta invitació no ens la vam voler  perdre, ja que donava l’oportunitat de compartir pista amb grans atletes internacionals com Ana Peleteiro, Oscar Husillos o Álvaro de Arriba. Van viatjar a Eivissa 11 atletes sub.12 per córrer les proves escolars de 150m i 600m amb altres escoles d'Eivissa. Cal destacar la 1a plaça en 600 m tant femení com masculí d'Inés Lorenzo i Jaume Llaneras, a més n’Inés es va fer amb la segona plaça en els 150m. Aina Miquel va ser 3a en 150m,  igual que el seu company Victor Wallrabenstein.