Escolar 4- 1 San Cayetano

Partit "en família" ja que tothom era al Mercat Medieval. Un partit sense color que l'Escolar dominà de principi a fi a un equip que pràcticament ja és de tercera regional.  Sols les errades locals evitaren una golejada major. Als 6 minuts l'Escolar ja s'avançà al marcador i a la mitja part ja guanyava 3-0. La segona part, més relaxada, tampoc tengué color malgrat el gol visitant a falta de 3 minut per acabar el partit.
La victòria del Vilafranca al Santa Mónica torna posar la lluita pel tercer lloc en tes punt per a quatre equips: Santa Mónica, Vilafranca, At Montuïri i Escolar. No hi ha res fet i diumenge que ve anam a Porto Cr¡sto amb tota l'il·lusió del món. Ja hi haurà temps per recordar els punts absurds que s'han perdut.