El Judo Renshinkan triomfa al campionat de Mallorca Promeses, amb 9 medalles d'or, 3 d'argent i 4 de bronze


 

Els joves esportistes del Renshinkan han tornat a destacar, aquesta vegada al Poliesportiu Germans Escales de Palma, seu del campionat de Mallorca promeses. Edats reservades als benjamins 9/10 i alevins 11/12 anys en què prop d'un centenar de judokets i la quasi totalitat dels clubs de Mallorca van disputar als cinc tatamis muntats per a l'ocasióEls judokes del RSK van estar molt bé, 9 medalles d'or, tres de plata, 4 de bronze i 4 cinquens llocs, el converteixen en una de les millors posicions de la taula classificatòria per clubs. Els grans protagonistes són els que anomenem a continuació:

Medalla d'or: CARME TRIAY, AITOR FERNANDEZ, WASSIM EL ARJOUNI, ANDREU ALBERT VIVES, PERE ANTONI GONZALEZ, MARC VIVES ESTELRICH, ADRIÀ CARDOSO, ALEJANDRO NIKOLAEV i ASIER REYES.
Medalla de plata: IRENE ALBA, SOY THEUNISSE i ISMAEL GARCIA
Medalla de bronze: JOSE RAMON SANTANDREU, SERGI FEBRER, ERICK LADO i JOAN FONS SERVERA.
5è lloc: LLUC DOLÇ, JOAN MANUEL DONOSO, JAUME JOAN MAS, i JULIAN NIETO.


EL JUDO BALEAR TÉ UN NOM INTERNACIONAL TROFEU Renshinkan
AQUEST DISSABTE A CAPDEPERA

 El Poliesportiu Es Figueral de Capdepera i coincidint amb el Mercat Medieval, aquest dissabte dia 19, es vestirà de gala per acollir els prop de 200 participants que van prendre part en l'Internacional de judo. Alemanya, Bèlgica, Andorra, Noruega, 3 clubs de Barcelona, ​​1 de València 4 de Menorca, 1 d'Eivissa i la quasi totalitat de la nostra illa més gran és el quadre de presentació d'aquesta vint setena edició, Sub 15, cadets i els sènior mesuraran seus polsos per pujar al més alt del podi.
Inici a les 15:00 amb el concert de rock a càrrec de * Acústic Ring * durant el temps d'escalfament. A partir d'aquest moment l'emoció i l'espectacle aquestes assegurats.