1971 - 1975 (5)

  

Les penyes


Penya S'Auba. Drets: "Popins", Jaume Fuster, Colau Nadal, Miquel Vaquer, Pep Miro “Xisquet”, Jaume Gelabert “Corem”,
Manolo Caldito (delegat). Acotats: Pere Morey, Sebastià Moyà “Vador”, Miquel Bestard, Colau Liesegang i Pedro Brunet.


Tornejos de Penyes

Les penyes van néixer a finals de 1960 i l'Escolar organitzava tornejos estiuencs de penyes locals. Cada penya estava autoritzada per agafar uns jugadors determinats del primer equip de l'Escolar. Posteriorment i fins a principis de l'any 2000, a Capdepera hi va haver una o dues penyes que al mateix temps van participar en tornejos de la comarca de Manacor

Joan Terrassa, del Bar Nou de Capdepera, i Pepe Muñoz, del Mesón de Cala Rajada, en el seu moment destacats jugadors del primer equip de l'Escolar. van ser els últims a inscriure al seu respectiu equip en el torneig comarcal.

En els primers tornejos de Capdepera jugaven elements que havien estat importants dins l'Escolar. Amb les Penyes dels tornejos comarcals hi jugaven, d'una banda, jugadors que abans ho havien fet a l'Escolar, amb altres que no tenien lloc al primer equip. En temporades que l'Escolar no tenia inscrit cap equip d'aficionats o de Tercera Regional, aquests equips van ser importants, perquè en moments puntuals es va tenir necessitat d'algun jugador i les penyes, en més d'una ocasió, van poder aportar jugadors que van ajudar a l'estabilitat del primer equip sense haver d'alterar cap plantilla del futbol base.


Penya Banca March. Drets: Bartomeu Garau “Bolló”, Guillem Danús, Antonio García, Baltasar Moyà, Pep Pinya, Joan Sancho. Acotats: Jaume Palou, Joan Ferrer, Mateu Garau, Lluís Nebot i Andreu Gayà.

Tornejos Comarcals

Un dels últims equips de Capdepera que prengué part en aquests tornejos va ser la Penya Mesón Cala Rajada. A la temporada 1984-1985, el Mesón es va proclamar campió de la comarca de Manacor, en un torneig organitzat pel Consell de Mallorca.


Mesón Cala Rajada. Drets: Guerrero, Manolo (delegat), Pau, Requena, Joaquín, Tomeu Gómez, Vador, Jeroni, Tolan, Crespo, Muñoz (entrenador), Salomón. Acotats: José, Platini, Sevilla, Nebot, Pepe, Titi, Brunet, Santillana i Torremocha.


Miquel Bestard