Sóller 0-2 EscolarL’Escolar, amb nou entrenador, sortí amb un 4-2-3-1, cosa que va fer que la primera part estàs molt igualada. Els dos equips han disposat de diverses ocasions per inaugurar el marcador.
Va ser a l’inici de la segona part, minut 8, quan en un córner, la remata Paco i entra a la porteria després de pegar al pal. I al minut 20, després d’una treta de falta de Jaume Faba, remata de cap Pablo i deixa el resultat que, al final, seria definitiu.

Partit molt seriós de l’Escolar. Les directrius de Jeroni Adrover, l’entrenador, a la mitja part, han fet que l’equip sortís amb més velocitat, i s’ha imposat al centre del camp. A la segona part, el Sóller no ha tengut cap ocasió de gol.

Els jugadors de l’Escolar, després de la crisi i esperonats per les crítiques, han volgut reivindicar-se i han sortit molt concentrats, ben situats al camp, han mantingut les línies conjuntades, amb ajudes en defensa; i malgrat la manca de dos puntals com Miquel Martí i Martí Bisellach, ha mostrat gran fortalesa.

Es compleix la dita que a entrenador nou, victòria assegurada. Cal consolidar aquesta actitud als propers partits. La propera jornada ens visita el quart classificat, el Montuïri, que serà la perdre de toc per consolidar la tercera posició. Després disposarem de un mes teòricament senzill amb partits contra equips de la zona baixa: Peguera, Calvià, Alqueria i Pòrtol. Aquest mes marcarà el futur de l’equip, a qui desitjam el millor.


GOLS

0-1 LOPEZ MEDINA, FRANCISCO (52')
0-2 FUENTES GALIANO, PABLO FABIAN (67')

ALINEACIÓ
13 LOPEZ VIEJO, ANTONIO
2 GARCIA MANRIQUE, JAVIER
3 NIÑO RODRIGO, CARLOS
8 FUENTES GALIANO, PABLO FABIAN
9 LOPEZ MEDINA, FRANCISCO
10 FABA SANCHO, JAIME
16 MURILLO OCHOA, ALEX A
19 GRANADOS MULERO, XAVIER
20 ASO SERAPIO, JOAN
22 TORRES TORRES, JAUME
23 CRESPO FUSTER, LLUIS

 

SUBSTITUCIONS

24 MELIS FAJARDO, JAUME--> 2 GARCIA MANRIQUE, JAVIER (71')
15 SUREDA RODRIGUEZ, DANIEL--> 10 FABA SANCHO, JAIME (75')
5 PRATICIS , LUCAS S--> 8FUENTES GALIANO, PABLO FABIAN (83')
11 DIOUF , ASSANE--> 9 LOPEZ MEDINA, FRANCISCO (88')

 


Resum cap de setmana

C.E. Constancia B 3-Juvenil 2
Cadet 1-PESA 1
CD San Cayetano 0-Infantil F11 2
At.Son Caliu 6-Infantil F7 2
Aleví A 4-Port i Pollença At. B 4
Cas Concos 0-Aleví B 5
Benjamí A 2-Port i Pollença 4
CD Serverense 4-Benjamí A 2
Benjamí B 0-Ses Salines 0
CE Algaida 5-Prebenjamí 0