ALGAIDA 4-5 CE ESCOLAR

Victòria treballada des del minut 1 en que l'equip sortí molt concetrat i disposat a no abandonar les places superiors de la taula classificatòria. Així, al minut 5, Martí marcà el primer gol i al minut 39 ja s'havia situat en un 0-3. Però les badades defensives amb un rival com l'Algaida pasen factura i, tot jus començar la segona part, el marcador es situà en un perillós 2-3. Una segona part molt disputada, amb dos gols de l'Escolar que posava el marcador en un tranquil 5-2, però que a deu milnuts del final es convertí en un 5-4; ball de targetes, faltes i l'Escolar que demanava l'hora. Destacar tots els jugadors per la seva lluita i en especial a Paco López i Joan Aso que foren dos puntals a l'atac.

GOLS

0-1       MARTI ORPI, MIQUEL (5')
       0-2       ASO SERAPIO, JOAN (35')
       0-3       NIÑO RODRIGO, CARLOS (39')
       1-3       PUIGSERVER MIRALLES, PERE (42')
       2-3       GARCIA BIBILONI, GUILLEM (47')
       2-4       FUENTES GALIANO, PABLO FABIAN (59')
       2-5       LOPEZ MEDINA, FRANCISCO (67')
       3-5       MOREY FERRAGUT, JUAN (78')
       4-5       GARCIA BIBILONI, GUILLEM (82')

Acabada la primera volta, a la meitat de la competició, l'Escolar es troba tercer amb 40 punts, a un punt de l'Algaida i a set del Porreres. Els tres equips han obert forat amb la resta d'equips. Vegent la classificació, l'Escolar és el cinquè equip que més gols ha marcat però és onzè pel que fa als gols encaixats.

Si l'equip no es desbarata i les lesions ens respecten pot aspirar a l'ascens ja que no hem vist cap equip clarament superior i l'Escolar ha d'enfilar la segona volta amb una progressió ascendent. Gaudeix d'una directiva i un entrenador que saben el que volen i que transmeten la tranquilitat necessària per enfilar nou reptes.