Com cada any el Club de Bàsquet Capdepera organitza el tradicional 3x3 dels Reis, una cita per cremar els torrons i els excessos culinaris d'aquestes festes i com no, per trobar als amics i companys de cistella. 

L'edició d'enguany va ser una mica precipitada ja que fins al darrer moment no es tenia clar que el pavelló estigués disponible degut a diferents activitats organitzades per l'Ajuntament.  Finalment i un poc contrarrellotge es va confirmar data per el mateix dia del Reis i només tres dies abans es va organitzar i difondre l'event fent publicitat del mateix tant a Capdepera com als pobles veïns. 

 
Varem tenir 80 participants arribats de Capdepera, Artá, Son Servera, Manacor i Alcúdia.  Per categories es varen dividir en Sènior, Júnior, Cadets, Infantils i Pre-mini. 



A totes les categories hi participaven tant jugadores com jugadors, amb equips masculins, femenins i mixtes. 



A aquesta edició no havia premi per guanyador, però això no va ser impediment per que els diferents equips donassin tot damunt la canxa per guanyar cada partidet. Tots els participants es dugueren un petit obsequi de part del club i com no, una molt bona estona amb els amics. 





Tot i que la participació va ser inferior a altres edicions, en part degut al poc temps per organitzar i difondre, esteim contents amb la resposta dels nostres incondicionals tant gabellins com de altres clubs i pobles. 



Esperam que l'any que ve superem les nostres expectatives i aquest esdeveniment que ja s'ha fet un lloc dins les festes de Nadal vagi en augment any rera any.