inici

Cap Vermell

S'ALZINAR FUTSAL-ENCINALUZ 5 - Nou Llevant 6

Emocionant i intens partit a Es Figueral


 

El segon partit de s’Alzinar futsal-Encinaluz i l’equip segueix mostrant formes i ganes. El primer partit a casa va ser contra un dels millors de la lliga i malgrat tot l’equip local va jugar de tu a tu, duent l’iniciativa durant bona part del encontre.

Per a satisfacció del públic, que dia 15  d'octubre animà de valent, els jugadors de s’Alzinar sortiren molt enxufats i s’avançaren el marcador amb un 2-0. Una reacció ràpida de l’equip visitant aconseguí igualar el marcador. Lluny de baixar l’intensitat, l’equip local aconseguí posar-se una altra vegada per davant en el marcador (3-2). Abans del descans Nou Llevant tornà a empatar el partit (3-3).

La segona part va ser molt disputada, fins a dues vegades l’equip local va posar-se per davant del marcador i altres tantes l’equip visitant empatà, així el marcador reflectí un 4-3, 44 i 5-4 fins els darrers cinc minuts.

Els quinze darrers minuts van ser de molta pressió de l’equip visitant, jugaven amb porter-jugador, i en els darrers minuts marcaren dos gols molt ràpids, sense deixar temps per reaccionar. El marcador quedà amb un 5-6 definitiu.

S’Alzinar ha sabut plantar cara a un dels millors equips de la categoria, per no dir el millor. No de bades va ser campió la temporada anterior i tenen 3 jugadors que juguen a la selecció balear. Per tot, malgrat la derrota l’equip es troba molt satisfet pel plantejament del partit i pel rendiment dels jugadors

Els gols de s’Alzinar futsal- Encinaluz han estat de Miguel Àngel Ramos, José Ruiz (2), Tomeu Cruz i Luci Flaquer.   

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 

Horaris C E Escolar