5 marxaires de Myotragus Capdepera feren pòdium.


 

Organitzada pel Comitè de Marxa Nòrdica, el passat dia 22 de juliol se celebrà la primera edició de la cursa de Son Ferrer (Calvià), amb la característica de ser una prova només de nòrdic i provar un nou sistema de complir les sancions per targetes.

Se proposaren dos modalitats 6 i 10  quilòmetres, essent aquesta darrera una prova oficial de la Copa Balear. També hi havia la novetat dels trofeus pels clubs amb més participants a la cursa. En aquest cas, dir que el club gabellí obtingué un tercer lloc en presentar 8 corredors. 

La cursa oficial va discórrer per un circuit gairebé pla, de 2 km i busques, al que calia fer 5 voltes. En total se van inscriure 43 marxaires.

Bona organització, malgrat s’hagin de millorar alguns aspectes puntuals, i bon ambient entre els participants tot i la calor i l’escàs públic.

I és que la calor (i l’humitat) va marcar la prova, afegint un cert grau de duresa, especialment a la cursa de 10 km. De fet se van retirar dos marxaires.

Pel que fa a la participació masculina hi hagué certa rivalitat en les primeres voltes entre Marc Rigo, Pep Francisco Pérez i Suso Rexach, però poc a poc s’imposà en Marc.



A la categoria femenina hi hagué una gran igualtat entre les tres primeres classificades. Des de la primera volta na Cati Ferriol se posà al cap, seguida de Sara Juan i Àngels Alzina. I juntes acabaren la cursa amb una diferència de temps mínima.

Pel que fa als pòdiums:

-Pep Francisco Pérez: 2n absolut i 1r veterà 40 a 54 anys, amb un temps de 1:13:43

-Suso Rexach: 3r absolut i 2n veterà (40 a 54 anys), amb un temps de 1:16:02



-Cati Ferriol: 1a  veterana (40 a 54 anys), amb un temps de 1.21:30

-Angels Alzina: 3a  veterana (40 a 54 anys), amb un temps de 1:21:35

- Ana Peris: 1a màster femení (55 a 64 anys), amb un temps de 1:22:50

Els altres participants dels club gabellí :

- Pep Fuster , amb un temps de 1:24:26

- Paco Galian, amb un temps de 1:27:21

- Rosa Estades. Se retirà de la cursa

Enhorabona tots.