Una vertadera pena

 

Image

Juvenils
St Lluís 3 – Escolar 2
14è classificat
   Pep, Dani, Sergi (Nico), Fran (Dani), Mariño (Miquel Garau), Luis Salas, Adri (Tico), Bernat, Serapio, David, Borja.
   Expulsió de Dani Vidal per dues grogues.

Image

   Minut 7 de partit en Bernat roba una pilota fora de l'àrea, encara el porter i marca el 0-1, la resta de la primera part el St Lluís va ser clar dominador tot i que l'Escolar es va saber defen sar esperant al contrari dins el nostre camp i creant perill al contra atac. A la segona part al minut 1 un tir de Borja de fora de l'àrea ens posa el marcador 0-2 i tot de cara per guanyar el partit, fins i tot al minut 11, primer Adri i llavors Bernat estavellen la pilota dos cops al travesser a la mateixa jugada, aquí va ser a on tinguérem la clara oportunitat de  sentenciar el partit, va ser llavors quan el St Lluís va aconseguir el 1-2 i a partir d'aquí es varen ficar dins el partit i l'Escolar es va tirar una mica enrera per tal de fermar el resultat però les coses no varen sortir com esperàvem, al minut 28 una falta en
contra es rematada pel St Lluís aconseguint el 2-2 i al minut 33 una pilota penjada per damunt la defensa supera els dos centrals i en Pep surt a rebutjar de cap la pilota fora de l'àrea i la falla, llavors tan sols el davanter va haver d'empènyer la pilota dins la porteria 3-2.
   Quan passen coses d'aquestes et quedes amb dos pams de nassos i no saps que fer ni que dir. Ho teníem tot de cara per pujar dos llocs a la classificació i dependre totalment de nosaltres després dels resultats del Juv Sallista i Pla de Na Tesa, però la pressió ens va jugar una mala passada i no es va poder puntuar a Menorca, les coses segueixen igual que abans, tornem a estar pendents dels resultats dels altres equips.

Image
   Ara més que mai els Juvenils necessiten tot el suport possible i partits com aquest ens han de servir per agafar més forces que mai que entre tots ho salvarem. ANIMS A TOTS.

Image

1ª Regional
Alaró 1 – Escolar 1
Segons informacions la 1ª regional va fer un bon partit
11è classificat

3ª Regional
Ca's Concos 4 – Escolar 2
Escolar 2 – Sta Eugènia 1
11è classificat

Cadets
Juv Sallista 3 – Escolar 1
10è classificat

Infanitls A
At Son Cotoner 0 – Escolar 6
1er classificat

Infantils B
Campanet 8 – Escolar 2
10è classificat

Alevins 1ª
Escolar 2 – Alcudia 5
13è classificat

Alevins F7
Escolar 3 – Pto Cristo 3
9è classificat

Benjamins F7
Artà 3 – Escolar 3
8è classificat

Benjamins F8
Escolar 8 – S'Horta 1
2on classificat

Prebenjamins F8
Constància 5 – Escolar 2
2on classificat

Prebenjamins F8
Escolar 2 – Alqueria 1
16è classificat

Manuel Muntaner