Serapio marca el 2-1, de penal

1ª Regional
Escolar 0 – Sp Campos 1
11è classificat
   Cada cop em resulta més complicat fer un comentari del partit de la 1ª Regional i ahir ja vaig arribar al punt més alt de la meva decepció. No sé els altres, però jo ja tinc moltes ganes que acabi la temporada i així oblidar aquest malson. Del partit tan sols vos diré que fins al minut 50 de partit no tiràrem un xut a porta. Sembla ser que no sabem jugar contra equips que no fan cap tipus de futbol, però és lo que hi ha i res més. "No hay mas cera que la que arde", jugam a 1ª Regional.

3ª Regional
Escolar 3 – Sta Maria At 1
12è classificat

Juvenils
Escolar 2 – St Francesc B 1
14è classificat
   Pep, Dani, Fran, Sergi, Mariño, Felip (Paniza), David, Joan Garau (Luis Mestre), Serapio, Adri (Dani), Bernat.
Gols: Felip i Serapio.
    Important victòria dels Juvenils davant el Sant Francesc B, que no va venir a regalar res. Uns primers 20 minuts de partit en què l'Escolar va anar per feina i totalment convençut de que es podia marcar. I així va ser quan, en el minut 4, David de la Parra entrà molt bé per banda i Felip rematà de cap, aconseguint l'1-0. En el minut 33, a la treta d'un córner en contra, ens empataren. I en el minut 44, Adri s'inventà un penal que en Serapio va tirar molt bé 2-1. A la segona part, l'Escolar va sortir a aguantar el resultat, amb el perill corresponen. El St Francesc va empènyer durant 45 minuts i aquesta segona part va ser d'infart, molt llarga (a mi em va costar un paquet de tabac). En definitiva, del que es tracta és de puntuar i aquest era un partit que en principi es presentava com a molt difícil, però com es diu, els partits s'han de jugar i torres més altes han caigut.

Ara a pensar en diumenge que ve a Menorca (contra el St Lluís) que pel que sembla és  un equip assequible; ara bé, aquests equips que estan tan avall a la taula de classificació, quan juguen a casa són molt mals de tondre ja que no tenen res a perdre i això és un perill.

A banda del partit de l'Escolar, cal a dir que el Joventut Sallista va empatar 1-1 i aquesta resultat ens deixa tan sols a un punt de la salvació, sempre tenint en compte que tenim el golaveratge en contra amb els d'Inca. Definitivament, són 5 els equips que perdran la categoria aquest any.

Moltes gràcies a tots els que vinguéreu al camp el dissabte. Fórem molts.

ENHORABONA A TOTS, MOLT BONA FEINA.

Image

Image

Cadets
Sant Francesc 1 – Escolar 1
10è classificat
   Els de Toni Brunet són una caixa de sorpreses, són capaços de perdre davant el darrer classificat i de plantar cara al 4rt classificat.