L'Escolar plantà cara a un marcador en contra.

1ª Regional
Escolar 4 La Unió 2

9è classificat
   Sergi, Isma, Àngel, Javi (Mateu), Raul (Domi), J Ferrer (Paulí), David, Alberto, Edu (Virdy), Rafa, J Ribot (Pep Sureda).
  Es va tornar a començar el partit amb un marcador que als 15 segons ja assenyalava un 0-1, desprès d’una errada a l’hora de treure una pilota de l’àrea; al minut 30 arran d’una treta de cantonada a favor, la Unió va trobar l’Escolar totalment descol·locat i amb una bona jugada ens marcaren el 0-2. Tot i això, no ens vàrem rendir i al minut 38 Alberto treu una falta a la cantonada de l’àrea, el porter rebutja la pilota amb els punys i la pilota entra a la porteria 1-2; un gol important a les acaballes de la primera part. A la represa l’Escolar va dur el pes del partit i al minut 15 en Joan Ribot aconsegueix l’empat 2-2; al minut 29, en Rafa marca un gran gol encarant el porter 3-2. La sorpresa del partit va arribar quan en Pep Sureda va substituir en Joan Ribot, per lesió  (ja s’havien esgotat tots els canvis de jugadors de camp) i al minut 40 marcà el definitiu 4-2.
   Un Escolar que amb un marcador en contra no es rendeix i planta cara al tercer classificat  de la categoria i tornar a fer un molt bon partit, amb molta d’implicació i ganes de guanyar. Enhorabona a tots.
   El millor, per mi: Rafa Navarro.
   Mister:Estic molt content dels meus jugadors, aquest és l’equip que té ganes de pujar”

14è classificat
   A falta de vuit jornades per acabar la lliga les coses estan que bullen. Ara mateix, l’Escolar està al tall de perdre la categoria, els partits a casa seran determinants per a mantenir-la. Ara del que es tracta és de puntuar al preu que sigui. Enhorabona.

Cadets
Escolar 2 – Campos 2
10è classificat
   Crec personalment que els Cadets poden donar gràcies del punt aconseguit i si no es va perdre va ser perquè el Campos no va resoldre moltes d’oportunitats de gol que va tenir a la segona part. Cal dir que també al minut 80 en Tico va tenir la victòria a l’abast , en una jugada en què es plantà tot sol davant el porter. A seguir endavant.

Infantils A
Escolar 3 – Independent 0
1er classificat
   La millor primera part de tota la temporada dels Infantils A i directes cap al títol de lliga. Si es guanya diumenge que ve a Pto Cristo estarà dat i beneït. Enhorabona a tots.