Espanya, 1 - Escolar, 2

Bon partit dels homes de Hansi

Image

1ª Regional
Espanya 1 -  Escolar 2
10è classificat
Sergi, Raul, Javi, Àngel, Isma, Joan Ferrer (Paulí), Rafa, Sergi, Mateu (Patxi), Edu (Joan Ribot), Alberto (Dani).
Amonestacions : Àngel, Dani, Paulí.
    Després d’una badada en defensa al min. 3 ens marcaren l'1-0; al min. 11, a treta de porteria, la pilota arriba a l’àrea contraria i Rafa remata amb perill; al min. 30 primer xut entre els tres pals, i al min. 37 una pilota penjada per damunt la defensa, en Mateu que encara el porter i marca l’empat 1-1. A la segona part, al min. 11 bona ocasió de gol; al min. 13 centre per banda d’Alberto i Joan Ribot remata de cap i surt per damunt del travesser, i al min. 20 també amb una badada en defensa de l’Espanya, a la treta d’una falta, en Sergi encara el porter i marca l'1-2 definitiu.
   Bon partit dels homes de Hansi. Tot i començar amb un marcador advers, no es varen rendir i a partir del gol en contra l’Escolar va ser l’amo del partit, dominant totalment el joc i les ocasions (encara que poques). Un molt bon resultat i tres punts importants per no enfonsar-se a la taula de la classificació i així mantenir l’esperança de poder pujar a Preferent, encara que sigui molt difícil. Enhorabona a tots.
   A banda del tema esportiu, cal a dir que en Tofol Irles ha demanat la baixa definitiva de les files de l’Escolar (aquest tema el tractarem en el programa del Pilotes Fora)

3ª Regional
Colonia Sant Pere  5 – Escolar 3
12è classificat

Juvenils
Escolar 2 – P. Ramon Llull A 1
14è classificat
     Tres punts importants dels Juvenils de Jeroni Adrover. Tot i començar, ja al minut 1, amb un gol en contra, per una falta de concentració de la defensa, no es varen retre i dos minuts després amb un tir de fora de l’àrea Adri aconsegueix l’empat; i al min. 16, després d’una entrada per banda de Serapio, en Luis Mestre aconsegueix el 2-1 definitiu.
Enhorabona a tots.
    A banda del tema esportiu, cal dir que hi va haver una invasió de camp per part de dos jugadors de futbol  (això és un dir), un de l’Escolar i l’altre del Manacor, arran d’una falta que va acabar a tocs (aquest tema el tractarem en el programa del Pilotes Fora). Una vertadera vergonya.

Cadets
Platges Calvià 4 – Escolar 1
10è classificat
   Els cadets tenen una assignatura pendent amb els partits de fora, de moment els han perdut tots segons la Federació. (10 partits)

Infantils A
Escolar 7 – Sa Vileta 2
1er classificat
   El nivell de relaxació dels infantils em posa dels nervis, un equip que juga pel que l’empenyen i sobrat; tot i això segueixen primers classificats.

Infantils B
At Escolar 2 – Cardassar 1
10è classificat
    Segona victòria dels Infantils B i ja tan sols en falten dues perquè el mister dels Infantils A pagui un sopar de llagosta als entrenadors dels B. A banda de bromes, es comencen a veure els fruits de la molt bona feina que fan tant en Guillem Danus com en Tomeu Garau. Enhorabona a tots.

Alevins F11
Escolar 1 – Sollerense 4

11è classificat
   L’Entrenador dels Alevins és increpat pels aficionats a l'acabament del partit.

Alevins F7
Artà 6 – Escolar 1
9è classificat

Benjamins F7
Escolar 2 – Manacor 7
8è classificat

Benjamins F8
Escolar 8 – Juv Manacor 0
Escolar 5 – Santanyi 0

2on classificat

Prebenjamins
Santanyi 0 – Escolar 1
15è classificat
    Quarta victòria dels prebenjamins de primer any de José Luís Triguero.

 

Manuel Muntaner
Pilotes Fora