Image

EXCEL•LENT ACTUACIÓ DEL JUDO RENSHINKAN EN EL TORNEIG DE CALA RAJADA DE JUDO PER A L’EDAT ESCOLAR




El passat dissabte, dia  1 de desembre, tingué lloc el XXIV trofeu de Cala Rajada, a les instal•lacions dels poliesportiu Es Figueral. La graderia resultà gairebé insuficient pel nombrós públic, acompanyants dels 227 nins i nines inscrits a l’edició XXIV del Trofeu Gabellí. Una vegada més poguérem aprofitar l’ocasió per a veure el millor judo infantil de l’illa, en el qual els alumnes de preescolar varen ser el més ovacionats i feren gaudir a tots els presents.
El Trofeu de Cala Rajada se diferència de la resta en que té dues modalitats diferents: l’exhibició tècnica de randori (d’edats compreses entre els 3 i 7 anys) i la competició reservada  pels inscrits de més de 8 anys (els inscrits d’aquesta edat que no volen participar de la competició ho poden fer en la modalitat d’exhibició, a les seves categories).
El campionat s’inicià amb les paraules de benvinguda de la regidora d’esports, Pilar Gasull, i la presentació de les 18 escoles de judo participants: Taikukan (Sineu); Col•legi de Santa Eugènia; Col•legi Fray Juníper Serra (Petra); de Manacor els col•legis Jaume Vidal, Sa Torre, Simó Ballester, La Puressa, es Canyar  i el Renshinkan; de S’Illot, el Talaiot, el de Sa Coma i el Punta de N’Amer; de Sant Llorenç, el Mestre Guillem Galmès; de Son Servera, el Jaume Fornaris i el Renshinkan; de sa Colonia de Sant Pere, el Rosa dels Vents; i els anfitrions, el S’Alzinar de Capdepera, S’Auba de Cala Rajada y el Renshinkan.

Image
Finalitzat el torneig, Pilar Gasull entregà les distincions als següents premiats:
Modalitat exhibició:
RODRIGO MARTINEZ, ZAIRA CASTILLO, ALEJANDRA SOBRADELO, MATHIA PETER, XEAMILA, LEON SCHENROC, MATEU OSES, XAVIER MIQUEL, ELOY CANO, CAYETANO, FRANCISCO ESPASANDIN, JAUME MOLL, ANTONI ARRIBAS, PHILIPP KOSRO, CRISTINA ORTEGA, LARA SCHULTER, NIKOLE VAZQUEZ, SERGIO GYSELS, JUAN FRANCISCO NEVADO, ALBA RODRIGUEZ, EMILIANO DOMINGUEZ, YERAI MATAMALAS, AINOHA EXPOSITO, CATI CORTES, LLUIS LLULL, AMADOR CUEVAS, MARC ANTONI CUEVAS, DAVID HIDALGO, MANEL CAZORLA, PEP LLUIS MAYMO, JOSE ANTONIO NADAL, BUGA LAURENCIO, JERONI MESQUIDA, CARLES FERNANDEZ, BIEL JUAN, ALEX ADROVER, MARTA CORTES, PAULA CORTES, CLAUDIA GLORIEUX i CATI MESQUIDA.
Modalitat competició:
Primers classificat:CARME SUREDA, JAUME SUREDA, ALBERT JULIÀ, OLIVER DAVID, JOAN CARLES AGUILAR y JERONI BELTRAN.
Segons classificats:AINA SUREDA, NEUS POU, PEDRO FEBRER i FEDERICO ALVAREZ, LAURA CONDE, FERRAN CARRIL, DOMENICA BUENGUECHEA, LLORENÇ ORO i PAU RODRIGUEZ.
Tercers classificats: NATASHA EXPOSITO, Mª FRANCISCA ALVAREZ, MARIA ORTEGA, GUIDO MARCELO, JUAN TONI TERRASSA, SANDRA BELTRAN, NEUS TIZÓN, LLUIS EXPOSITO, JAUME FIOL, CLAUDIO GONZALEZ

Per veure més fotografies

Image

Image

Image

Image

Image

Image