El cap de setmana passat ( 8 i 9 de juny) va tenir lloc el Campionat d'Espanya de la categoria s.14 a Madrid, a l'espectacular estadi de Vallehermoso. En aquesta categoria es competeix en diferents triatlons amb combinació de tres proves d'atletisme. Na Maria Femenias, que es va classificar per a competir en aquest campionat, es va presentar en la modalitat del Triatló A, que inclou els 80m tanques, 80m llisos i llançament de pes. Es tracta de tot un esdeveniment per a una atleta tan jove. Va ser el seu primer contacte competint a una pista que no fos de les illes. Competia contra 36 participants que venien de tots els racons d´Espanya.

La competició es va iniciar amb una marca personal als 80m tanques, a la tarda va córrer la seva segona millor carrera dels 80m llisos i diumenge amb un concurs etern, amb 19 participants, va ser la prova on es mostrà més fluixa. Tot i així Maria va aconseguir un increïble cinquena plaça a la general. Es tracta del millor resultat que ha aconseguit una atleta del club fins ara.

Maria això acaba de començar, enhorabona!!