Pedro Fuster Servera ha estat el pregoner  de les festes del Carme 2022



El pregó marca l'inici oficial de les festes d'El Carme. Dia 30 de juny, dijous, en Pedro Fuster Servera "Pereandreu" va ser el pregoner de les festes del 2022, que tornen a recuperar el seu format pre-pandèmic, amb un ample i variat  programa d'activitats.



En Joan Fuster va presentar el pregoner i va comentar algunes modificacions puntuals del programa de festes.





Acte seguit va parlar en Pedro Fuster ex- pescador i Patró Major de la Confraria de Pescadors "Verge del Carme" de Cala Rajada. En el seu discurs va fer tot un seguit de referències biogràfiques començant pels records de l'escola d'Orientació Maritimo-terrestre, els estudis i la seva dedicació professional a la mar. Acabà el pregó amb un emotiu visca a la Verge del Carme.



La Coral s'Alzinar posà, com és tradicional, el punt musical. Dirigida per n' Elionor Gómez Quintero Garau, ii acompanyada al piano per Maria Antònia Gomis, interpretà una sèrie de peces de marcat caràcter popular: L'homo de Son Carabassa, Aubada, Mallorcançonetes (recull de cançons populars de Mallorca) i Copeo Matancer. Acabà l'actuació amb Cala Rajada de Jaume Fuster. Totes les peces van ser molt ovacionades pel públic present.





El Copeo matancer va ser ballat per Marina Fuster Cuart i Martí Fuster Alarcón, neboda i nèt del pregoner.





Les festes del Carme 2022 comenen a rodar amb bon peu. Des de Cap Vermell intentarem fer un seguimet de cada dia.