Gran concert del grup manacorí


 

Ara que estan de moda els “revivals” o  “tributs” dels grans grups que van marcar la història de la música, el grup manacorí Montenegro (un grup que va deixar petjada en l’àmbit illenc) ha tornat als escenaris i de moment amb bon peu. Després de la presentació de la” tornada” a Manacor, el grup liderat per en Guillem Sansó  va oferir un memorable concert al Centre Cap Vermell.

D’entrada dir que jugaven amb el públic al seu favor, ja que des del minut zero el públic corejà el nom i seguí les cançons amb entusiasme. Seguidors i fans van escalfar l’ambient,...  i Montenegro no defraudà.

Una rere l’altra les cançons van fluir durant gairebé dues hores, guanyant intensitat així com avançava el concert, deixant pel darrer les peces més conegudes. De fet van els va costar tancar el concert, ja que tothom volia més.

No faltà un sentit homenatge al company i amic Manuel Muntaner, que va ser un dels músics del grup i que va estar molt lligat al projecte de Montenegro.

En Guillem ens comentà en acabar el concert que havien quedat gratament sorpresos pel públic gabellí, tant per l’èxit de la convocatòria com per l’entrega del públic. Com hem comentat un concert memorable.



A l'escenari actuaren en Guillem Sansó (cantant) , Guillem Pou (guitarrar), Carles Grimalt (guitarra, piano, acordió) , Toni Sancho (baix), Toni Vallespir (bateria) i el gabellí  Felipe Cardiel (guitarra).