inici

Cap Vermell

De baranes...Una amable lectora, allà pel mes de setembre,  ens envià unes imatges del mal estat de la barana del passeig de  Cala Mesquida ( el bocí que va des del pàrquing cap el parc de Llevant). Ara ens ha tornat unes imatges que posen evidència l'efectivitat de la nostra administració. 

No esta igual, sinó més aviat pitjor. Se suposa que una barana situada en un lloc com aquest, no esta posada per fer bonic, és per motius de seguretat. Per tant no s'enten que badin tant en adobar-les.De pas aquí teniu una imatge d'un fanal de la mateixa zona.En conjunt, tot fa un aspecte d'abandó i deixadesa.

Un altre lector, i això és coincidència, ens informà que la barana del passeig de les Atzavares just damunt la platgeta des Fondalet també es mou sospitosament.  Ens recorda el lector que es tracta d'una zona molt transitada i el desnivell del passeig a la platgeta és molt gran.Per cert, i això ja és nostre, podrien mirar de donar rost al passeig perquè l'aigua no faci bassiots cada vegada que plou.

Queda dit.

Foto del mes

Totes les revistes de
Cap  Vermell de 1980 a 1996CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 

Horaris C E Escolar