inici

Cap Vermell

Presentació de Capdepera als 100 millors venedors del touroperador Der Touristik
L’Associació Hotelera  de Capdepera ha participat aquesta última setmana  d’octubre  en el  Der Touristik  Campus Live,  organitzat pel touroperador alemany Der Touristik a Mallorca.

L’esdeveniment  ha consistit, per una banda,  en un famtrip, al  qual  han estat convidats els 100 millor venedors del grup, molts dels quals han tingut l’oportunitat de visitar Capdepera  i participar en les activitats programades, de les  quals,  hem de  destacar l’èxit de  l’excursió de senderisme que ha portat els agents des de Cala Agulla fins a Cala Torta. 

Paral·lelament, també  s’han disposat 14 taules rodones,  a les quals s’ha pogut  explicar  als venedors els canvis que ha experimentat la nostra destinació  els últims anys; com ara, la renovació  i millora en qualitat de l’oferta  hotelera o la creació de les xarxes de rutes senderistes i de mountain bike.

L’organització d’aquest esdeveniment professional,  amb un contacte tan proper amb els agents turístics,   ha estat sol·licitat  per l’Associació Hotelera al touroperador, i ens ha permet  donar a conèixer que Capdepera té molt més a oferir que sol i platja: una rica i interessant història,  així com una variada oferta de naturalesa, esportiva i d’oci.

Tots els agents han rebut bosses amb  material informatiu  del municipi perquè puguin fer difusió entre els seus clients.

Foto del mes

Totes les revistes de
Cap  Vermell de 1980 a 1996CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

 
DISTRIBUCIONS LLEVANT

CASHtelèfons 971565006/971818945

horari de 9-13  j de  15-18

Dissabtes de 9-13

 


 

Horaris C E Escolar