Dia 18 de desembre de 1980 sortí el número "0" d'aquesta revista
iniciant, així, la singladura com a associació cultural.



clicau damunt la portada per llegir la revista


I de llavors ençà han estat 275 números en paper (a més dels suplements) al llarg de 25 anys i més de 27.000 articles en format web. Trenta-un llibres, cinc CD's, cinquanta-un dossiers a la biblioteca digital, mil i busques de vídeos a You Tube, a més dels catorze anuaris publicats, completarien el fruit de la feina feta tots aquests anys. Un fruit ue també és vostre, de Capdepera i de tots els qui se'l sentin com a seu. 20 anys de Premis Cap Vermell, els Ploma de Ferro i diverses exposicions, sense oblidar "els cafès dels dissabtes" al llarg de nou temporades a Capdepera Ràdio.

I set mesos de COVID, que han estat com set anys. 

I ho volem celebrar!

Tenim un any per endavant i moltes idees. Comptam amb tu. Ens agradaria que hi participassis. Et convidam a la celebració!

Havíem pensat fer una gran paella i convidar-vos. I la farem! Però la normativa COVID no ens permet, per ara, aquestes celebracions.

Per començar, dia 18 de desembre, el dia de l'aniversari, ens trobarem al Teatre en un acte senzill i emotiu que donarà el "sus" a les celebracions d'aquest 40è aniversari, que vos presentarem de manera oportuna. Aquest primer acte l'emetrem en directe per tal que també el pogueu veure des de casa.

I atès que, com hem dit, ens agradaria que tots els que volguéssiu hi participàssiu, estaria bé que enregistràssiu un vídeo on, amb poques paraules, diguéssiu el que és "Cap Vermell" per a cada un de vosaltres. I, si voleu, hi podeu afegir allò que més vos agrada i allò que trobau que li manca. I enviau-lo a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb tots els vídeos confegits, començarem l'acte de dia 18 de desembre. I sortejarem l'habitual panera de Nadal, que ens dona Distribucions Llevant, entre tots els qui ens hàgiu enviat un vídeo.

Una qüestió tècnica: per favor enregistrau el vídeo en format horitzontal.



RECORDAU!!!