Revivals entusiasmà amb el seu espectacle "Un viatge d'emocions"





Dimecres 21, el programa de festes presentà una oferta pels més joves (amb molt bona acollida fins el punt d'haver de programar una altra sessió) consistent en el visionat de la pel·lícula Monstruos University, organitzada per l'Associació Cultural Cinema de Capdepera. Se projectà al teatre de Capdepera.

D'altra banda, ja pels adults se programà una nova edició de microteatre, sota el títol de microtreatre per a refrescar. Se representaren quatre obres a quatre llocs peculiars de Capdepera. Tot un èxit, tant per la qualitat de les propostes com per l'acceptació del públic.



I la nit acabà amb un espectacle preparat pel grup REVIVALS. Enguany sota el títol "Un viatge d'emocions" oferiren un seguit de coreografies molt ben realitzades, tant per les ballarines ( amb una tècnica indiscutible) com pels ballarins que les acompanyaven, que en aquesta edició cobren protagonisme. L'espectacle agradà molt tant per la selecció de temes com pels vestuaris, execució dels balls i ritme de l'actuació. 



El comentari general va ser que Revivals s'havia superat oferint un espectacle més madur i complexe que altres anys, sense perdre la frescor que sempre les ha caracteritzat. En acabar van rebre una gran ovació del públic que omplia la plaça des Sitjar, com agraïment al seu esforç.



Enhorabona a totes i tots, per la feina feta... i els resultats.



En breu esperam poder oferir-vos un vídeo resum de les actuacions.