Dissabte, 31 d’agost, va tenir lloc una de les curses més populoses del Llevant ( i potser de Mallorca inclús), organitzada pel club “Malalts de turmell, que inclou la XV cursa de 10,3 km, la VI cursa “El running està de moda” de 5,3 km i la IX cursa de marxa nòrdica, també de 5,3 km.

L’edició d’enguany comptà amb una participació multitudinària amb prop  de 400  participants, concretament 288 corredors i corredores ( 229 a la cursa de 10,3 km, 132 a la de 5,3 km i 27 a la de marxa nòrdica) i un gran ambient festiu i un berenar excel·lent

A la curs de 10,3 km s’imposà amb molta diferència José Luís García (33:47), seguit de Toni Melis (37:09) i Biel Martínez (37:55). A la categoria femenina guanyà Leonor Font (40:26), seguida de Marga Fullana (42:55) i Núria Pérez (43:05).

A les curses de 5,3 i 10,3 km  van participar un bon nombre de gabellins i gabellines, però ens resulta difícil fer una identificació de tots ja que són a distints clubs o no indiquen el club al que pertanyen.

- Glòria Malagón (posició 123) amb un temps de 34.59

Els que hem trobat han estat  (demanem perdó si ens deixem qualcú).

Pel que fa a la IX cursa “Malalts de turmell” de marxa nòrdica hi van haver 27 participants, entre d’ells 5 gabellins/es del  Club Myotragus i Nòrdic Llevant.

El primer en fer el recorregut de 5,3 km va ser Pep Joan Serra amb un temps de 35:06, seguit de Salvador Caro (35:35) i Txema Urrutia (36:09).

En al categoria femenina va guanyar Lisseth Andrea Sarria amb un temps  de 39:54, seguida de Ma José  Moyà (40:02) i Ma Rosario Lliteres (40:43).

En la categoria local el pòdium estava format per Tomeu Puigrós (43:11) i Francisca Isabel Duran (50:39).

Pel que fa als corredors/es gabellins/es els resultats van ser:
- Paco Galian (15a posició) amb un temps de 40:50
- Àngels Alzina (17a posició) amb un temps de 41:09
- Cristina Ferrer (18a posició) amb un temps de 42:21
- Joan Ferrer (20a posició) amb un temps de 43:12
- Maria Servera (24a posició) amb un temps de 49:02

Després de la cursa i el lliurament de trofeus fan sortejar un munt de regals oferts per empreses i comerços llorencins.