Juntament amb el Castell d'Alaró i ses Païses d'Artà, en una iniciativa del Consell de Mallorca.
A Capdepera el concert tendrà lloc dissabte, dia 24 de juliol, a les 22 h  i actuarà l’orquestra de cambra del Festival de Puigpunyent, dirigida per Javier Ros i amb l’artista David Gómez al piano, segons una nota de premsa del Consell de Mallorca

El Departament de Cultura i Patrimoni ha organitzat enguany el primer cicle «Música i Història», on la música i l’entorn dels castells d’Alaró i Capdepera, i del poblat talaiòtic de ses Païses d’Artà es combinen en un conjunt de recitals musicals que donaran a conèixer patrimoni de l’illa

El primer concert del cicle «Música i història» tindrà lloc aquest proper diumenge, dia 4 de juliol, a les 20.30 h, al castell d’Alaró. El recital serà a càrrec del Trio d’Argent, de flautes, que interpretarà un programa centrat en obres de Daudin Clavaud, Vivaldi, M. Rodríguez, Mozart i Devienne.

El concert següent tindrà lloc dissabte, dia 24 de juliol, a les 22 h, al castell de Capdepera, on actuarà l’orquestra de cambra del Festival de Puigpunyent, dirigida per Javier Ros i amb l’artista David Gómez al piano.

Per tancar el cicle, dissabte, dia 14 d’agost, a les 22 h, el poblat talaiòtic de ses Païses d’Artà es convertirà en escenari del concert protagonitzat pel pianista David Gómez i el tenor David Robinson. Interpretaran obres de M. Ponce, C. Guastavino, A. Ginastera, J. Guerrero i F. M. Torroba.

Els diferents recitals tindran lloc en espais singulars com ara el castell d’Alaró, el de Capdepera o el poblat talaiòtic de ses Païses d’Artà, que són alguns dels exponents més importants del nostre patrimoni i que des de la Direcció Insular de Patrimoni es volen valorar a través d’activitats lúdiques, com ara els concerts de música, que acostaran la societat a aquest tipus d’espais.

Els concerts, que són gratuïts i es faran a l’aire lliure, han comptat amb la col·laboració de la Fundació Castell d’Alaró, l’Ajuntament d’Artà i l’Ajuntament de Capdepera.