Nosaltres tenim la sensació, al igual que molt de ciutadans que la política que s’ha instaurat a l’ajuntament des del canvi de Batlia és i preveim que així seguirà fins a la propera legislatura de deixar passar el temps, anar al plenari i no contestar a cap ni una de les preguntes que fa l’oposició si són una mica compromeses i, com diuen en bon mallorquí, qui dia passa, any empeny.

 

 

I per què dic això. Perquè no faré preguntes de si s’ha demanat alguna cosa o l’altre, o si se té en compte alguna cosa o altre. Les respostes sempre són que s’hi està al damunt i fent feina, que se’ns informarà a una comissió, etc.. quan la realitat és ben distinta.

 

L’equip de govern que vostè presideix, Sr. Gallego, no ha pres cap decisió en els set mesos que vostè és el Batle. Ni bona ni dolenta. Cap, I si no, basta mirar les actes dels plenaris i tot el que s’ha dut a aprovació és per imperatiu legal. Cap iniciativa política. No fa falta dir que se vos han esgotat les idees, però això a l’alçada de legislatura en què ens trobam, ja no té massa importància.

 

El que sí te importància i la població vol saber alguna cosa ja, és què se confia fer amb Can Creu, que pagam un lloguer, amb Can Creu d’Inca, que no sabem res de la postura de l’equip de govern. La sala multiusos, quins serveis i/o àrees se n’aniran a un costat o a l’altre i quan s’obrirà. El cine Juva, ja ho he demanat a molts plenaris i no se me contesta, la situació econòmica municipal, tan criticada plenari rere plenari i estem al juliol i no se prenen mesures valentes. Tot el que he esmentat no és el dia a dia de l’ajuntament. Amb aquest aspecte, tenim clar que hi ha regidors que sí fan la seva feina i altres que no. Però això és un tema de cada qual amb la seva consciència. Són decisions que van covant des de fa molt temps i el poble vol respostes. Als plenaris d’enguany, no hem tengut respostes a cap de les qüestions importants que ara he tornat a posar damunt la taula.  Ara sí que deman resposta del Sr. Batle a totes aquestes qüestions.

 

Les respostes, per als qui no vàreu sentir el plenari van ser les de sempre. Can Creu, no se sap, Can Creu D’inca, no està decidit, Cinema Juva, la propera setmana se’ns convocarà per decidir i la “multiusos”, el que tothom sap. Una part de cultura, turisme, policia, entitats ciutadanes, serveis socials, és a dir, res de nou.

 

Podem saber quan s’obriran?? No  hi va haver resposta.