La recerca dels ous de Pasqua arreplega  150 nins i nines


Com havíem vingut anunciant, el dilluns dia 5 va tenir lloc la tradicional cercada d'ous de Pasqua, que per aquestes dates se celebra cada any a Cala Rajada.

Un total de 700 ous de Pasqua aconseguiren que 150 nins i nines s’arreplegassin  en el parc d’es Clot de sa Grava de Cala Rajada, en una festa organitzada per l’Associació de Comerciants de Cala Rajada amb la col·laboració de S’Auba, el Centre Jove de Capdepera, FirstSun Mallorca i l’Ajuntament de Capdepera.

Els nins i nines es concentraren en es Clot de sa Grava i es dividiren en quatre grups, segons les edats: 0 -3 anys, 4-6 anys, 7-9 anys, i 10-13 anys. Cadascun dels grups tenia una àrea delimitada dins el parc, on s’havien amagat els clàssics ous bullits pintats de colors. Els participants, a més de trobar-ne com més millor, havien de procurar trobar l’ou negre, l’ou daurat o l’ou platejat, cosa que suposava endur-se’n el primer, el segon i el tercer premi, respectivament. Aquests premis consistien en un gran ou de xocolata per al primer i el segon, i un ànec igualment de xocolata per al tercer, obra del mestre pastisser William Tetard.

La festa es va perllongar al llarg de tot el matí.