Diumenge, 21 d’abril, l’Orquestra Simfònica del Conservatori Professional de les Illes Balears va oferir un concert a l’Auditori del Centre Cap Vermell de Cala Rajada.
 

Un any més els alumnes del Conservatori Professional, integrants de l’orquestra simfònica fan una estada formativa utilitzant les instal·lacions del  CCV i al acabar l’estada ofereixen un concert gratuït. El director de l'orquestra va presentar el concert agraïnt a l'Ajuntament de Capdepera l'oferiment de les instal·lacions i comentant la feina realitzada pels alumnes i per Marien van Staalen, durant l'estada a Cala Rajada.


 

Aquesta vegada l’orquestra ha estat dirigida per Marien van Staalen, qui a part de ser 35 anys primer xel·lista de la simfònica de Rotterdam, ha estat trenta anys professor del conservatori superior de La Haia. Ara ja retirat segueix treballant amb joves músics d’orquestres simfòniques, a part de la seva labor solidària amb orfes a Benarès (Índia).

 

Durant l’estada han treballat tres obres, que conformen el concert:  el primer moviment de la simfonia nº 6 “Pastoral” de Beethoven; “Aires gitanos” de Sarasate amb el guanyador del darrer concurs de solistes. Lluís Font; i per acabar el primer moviment de la 8a simfonia de Dvorak.
 



Com comentà el director de l’Orquestra Simfònica va resultat una estada molt profitosa i satisfactòria. Els assistents que ompliren l’auditori, familiars i residents, van gaudir amb les magnífiques interpretacions dels joves músics oferint-les una gran ovació.