Els centres educatius de Capdepera també han fet sengles bunyolades



Dia 21 d’octubre és la festivitat de “Les Verges” que a Mallorca tradicionalment  s’han elaborat bunyols. En els centres educatius de Capdepera encara se fan, gràcies a la col·laboració de mares i padrines, mantenint la tradició.

 

A s’Alzinar, un any més les mares i padrines tornaren a elaborar bunyols per a tots els nins i nines. En el pati van muntar tot el necessari per a la seva elaboració i els alumnes visitaren la zona d’elaboració i, a més de provar els bunyols, aprofitaren per cantar. A les aules d’infantil se va mostrar com es fa la pasta que es després se fregirien.  Els bunyols resultaren boníssims i els infants gaudiren tastant-los.


 








També a s'Auba, s’han elaborat molts de bunyols a càrrec de mares de l'AMIPA ( i padrines que han fet els pastons).  Els bunyols s’han repartit per les aules per poder tastar-los i després s’ha dut la visita dels alumnes al lloc on es feien, per veure i comprovar l'elaboració.







Resulta molt difícil determinar quants bunyols s'han fet, però n'hi ha hagut per a tots i per refegir. Per cert tothom coincideix que estaven boníssims!



𝑨𝒗𝒖𝒊 𝒔𝒐́𝒏 𝒍𝒆𝒔 V𝒆𝒓𝒈𝒆𝒔 ... també a l’IES Capdepera

Amb motiu de la festivitat de les Verges, s'han preparat uns deliciosos bunyols a l'IES Capdepera, gràcies a la col·laboració de membres de l'APIMA i del professorat, que els han elaborat, i a l'alumnat de 4t d'ESO, que els ha distribuït amb molta il·lusió! Els beneficis d'aquesta activitat seran destinats al viatge d'estudis de 4t d'ESO.