Dissabte, 19 d’octubre, en el cap de setmana previ a la festivitat de “Les Verges” se van celebrar dues bunyolades col·lectives a Cala Rajada, la del club "Sol Naixent" i la de la plaça Castellet,  i dilluns dia 21 una altra al Club "Ca Nostra" de Capdpera

A la plaça Castellet hi va haver una bunyolada a benefici de les obres de rehabilitació de la capella d’Es Carregador. Amb molt bon ambient fruit una jornada assolellada i molt agradosa, i aprofitant el mercat setmanal i el mercat artesà. El DJ Joan Ribot amenitzà l’esdeveniment, mentre se venien els bunyols i l’Associació Hotelera convidava a una degustació d’herbes i moscatell.

En total se van fer devers 900 bunyols en distints torns. Se van vendre tots en devers 20 minuts, que suposà un benefici de 360,50 €. S’ha de dir que l’obra de la capella d’Es Carregador va quedar pagada finals d’agost, per tant la campanya per pagar les obres ha acabat. Els beneficis de la venda de bunyols és un darrer donatiu que fan les dones de la parròquia per al sosteniment de la capella.

L’iniciativa va ser tot un èxit, amb molts de visitants i turistes que s’aproparen a comprar els bunyols i provar el licor d’herbes i el moscatell. 

Per la seva banda, també el dissabte, però per l’horabaixa,  l’Associació de la Tercera Edat “Sol Naixent” de Cala Rajada han celebrat la festivitat de “Les Verges” (21 d’octubre) amb bunyols, balls i molta festa.







Dilluns, 21 va ser el torn de la celebració del Dia de les Verges al club de la tercera edat “Ca Nostra” la seva tradicional bunyolada. Els associats que van comparèixer van gaudir dels bunyols preparats per les voluntàries i un tassonet de moscatell.
El club se va omplir de gom a gom i compta amb animació musical a càrrec de Elionor Gómez-Quintero, Maria Escales i Joana Colom, cantant cançons ben conegudes essent corejades per bona part dels presents. I els bunyols bonissims!